Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ... ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ

Σάλος προκλήθηκε πριν λίγες μέρες όταν ομάδα περίπου 50 παλαιοημερολογιτών συγκεντρώθηκε έξω από το θέατρο «Χυτήριο», για να εκφράσει την....

Σάλος προκλήθηκε πριν λίγες μέρες όταν ομάδα περίπου 50 παλαιοημερολογιτών συγκεντρώθηκε έξω από το θέατρο «Χυτήριο», για να εκφράσει την... ιερή της αγανάκτηση για το έργο «Corpus Christi»

Η συγκεκριμένη παράσταση που παρουσιάζεται από τον σκηνοθέτη Λαέρτη Βασιλείου και την ομάδα ARTISAN. επανεξετάζει και αναδημιουργεί την ιστορία του Ιησού και των δώδεκα μαθητών του.

Το καλοκαίρι , όταν είχε πρωτοανέβει η παράσταση ,η Ιερά Σύνοδος είχε βγάλει ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε την έντονη αγανακτηση της για την παραποίηση της ιστορίας του Ιησού.

Μετά την προχθεσινή διακοπή της παράστασης η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση εξέδοσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τους συντελεστές της παράστασης.

Συγκεκριμένα η κ.Ρεπούση λέει:

"Αγανάκτηση προκαλούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από το Θέατρο “Χυτήριο”, στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi. Μέλη θρησκευτικών, παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων χλεύαζαν και απειλούσαν τους συντελεστές της παράστασης, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την είσοδο των θεατών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εκδήλωση θρησκευτικού φανατισμού που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται ουσιαστικά κατά της δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο, σε ένας κράτος δικαίου με ευρωπαϊκό προσανατολισμό να εκδηλώνονται τέτοιες μισαλλόδοξες και φασιστικές εκρήξεις θρησκευτικού παροξυσμού. Πρόκειται για εκδηλώσεις μίσους που δεν επιτρέπεται να γίνονται ανεκτές από την πολιτεία. Θεωρούμε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση, τόσο της ομαλής διεξαγωγής της παράστασης, όσο και της ασφάλειας των συντελεστών και των θεατών.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συντελεστές του θεατρικού έργου και καλούμε όσους και όσες το επιθυμούν να παρευρεθούν μαζί μας στην παράσταση αυτής της Πέμπτης(11-10-2012) στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο"

parapolitika.gr

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΓΥΜΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ;. ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμετανόητοι αντίχριστοι καί ανθέλληνες,τα αναρχο-κομμούνια δέν παύουν ποτέ να προκαλούν ένα ολόκληρο έθνος,με ακραίες καί βάναυσες προσβολές κάθε ιερού καί οσίου της Φυλής μας αλλά καί με την εμετική τους υποκρισία! Είναι γνωστή η επιλεκτική τους ευαισθησία όσον αφορά τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των εισβολέων-εποίκων όταν αυτό σημαίνει άγρια καταπάτηση της ελευθερίας καί των δικαιωμάτων των Ελλήνων στους οποίους βλέπουν μόνο υποχρεώσεις! Αυτοί οι φαρισαίοι καί υποκριτές που βγάζουν αφρούς άν οι Έλληνες υπερασπίσουν νομίμως καί ειρηνικώς την ιερότητα της Πίστεώς τους, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ όταν οι καννίβαλοι φίλοι τους μουσουλμάνοι έκαναν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ-καί βίαιη- διαδήλωση κατά της προσβολής του Μωάμεθ στην γνωστή ταινία εβραίων της Αμερικής.ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ γιά τους αφιονισμένους ισλαμιστές που διέλυσαν το κέντρο των Αθηνών πριν περίπου 1,5 έτος λόγω του δήθεν σκισίματος φωτοτυπίας(!!!)του Κορανίου από αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών.Προφανώς σ' αυτές τις περιπτώσεις δέν θίχτηκε η ελευθερία της τέχνης καί της έκφρασης,δέν απειλήθηκε η "δημοκρατία" τους.Ελεεινοί υποκριτές,που ουρλιάζουν γιά χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους(όχι βεβαίως των βακουφίων καί του Κ.Ι.Σ. που θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο)αλλά την ίδια στιγμή υπογράφουν χειροπόδαρα την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό με έξοδα του ελληνικού(;)κράτους! Θα μπορούσα να συνεχίσω γιά ώρες,αλλά ένα πράγμα να θυμούνται αυτοί οι νεογενίτσαροι κάθε βράδυ όταν ξαπλώνουν:Οι προδότες έχουν ΠΑΝΤΑ φρικτό τέλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ 20 ΕΤΩΝ,ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΧΑΙΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΕΠΕΚΤΗΝΩΜΕΝΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ!!!!!!ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΜΑΡΤΥΡΑΣ,ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!!ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΣΚΑΡΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.