Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ... ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΠΑΓΩΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ...

Η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων οδήγησε στην αθώωση του 22χρονου Αλβανού που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή έξω από ένα δημοτικό σχολ...


Η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων οδήγησε στην αθώωση του 22χρονου Αλβανού που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή έξω από ένα δημοτικό σχολείο στην Αγυιά Αχαΐας, ενώ προσπαθούσε να πείσει αγόρια και κορίτσια να τον ακολουθήσουν σπίτι του με «δόλωμα» παγωτά.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της απόπειρας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει ασελγείς πράξεις στους ανήλικους μαθητές. Ωστόσο, δεν απέφυγε την καταδίκη του για δήλωση ψευδών στοιχείων!

Ο νεαρός Αλβανός είχε δηλώσει στην Αστυνομία ότι κατοικούσε μόνιμα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια. Αντίθετα, αποδείχθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, αφού είχε τοποθετηθεί στον κατάλογο των ανεπιθύμητων και είχε ζητηθεί η απέλασή του! Έτσι, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απέλασή του.

2 σχόλια

  1. τι νομοι ειναι αυτοι πωσ καταντησε ετσι η ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ;ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.