Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ" ΜΑΣ - ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ 1992

Η είδηση ήταν συγκλονιστική! Από στόμα σε στόμα κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα την μετέδιδε απ' άκρου σ' άκρου στην χώρ...


Η είδηση ήταν συγκλονιστική! Από στόμα σε στόμα κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα την μετέδιδε απ' άκρου σ' άκρου στην χώρα. Ο κύριος Σούλτς δεν θα δεχθεί να μιλήσει μαζί μας... Δια του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα:

«Νεοναζιστικό κόμμα που καταφεύγει συχνά σε αποκρουστική βία και που καταπατά όλες τις θεμελιώδεις αξίες του δημοκρατικού φάσματος» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε ερώτηση που του έγινε για το πώς αντιμετωπίζει την άνοδο της, ως θεσμικός παράγοντας και ως Γερμανός. Ο κ. Σουλτς υπογράμμισε ότι αισθάνεται υποχρέωση να υψώσει τη φωνή του ενάντια στην άνοδο παρόμοιων αντιλήψεων, ενώ έκανε σαφές ότι δε θα δεχθεί κανενός είδους διάλογο με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.»

Τάδε έφη ο Χερ Σούλτς στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το κόμμα δεν έχει, λένε, σχέση με τους κουκουλοφόρους, που διέλυσαν την συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος και πάλι με τις μολότωφ τους, οι οποίες προκάλεσαν τα χημικά, δεν έχουν λένε σχέση, αλλά τους παρέχουν απλά νομική προστασία... Και πριν και μετά τις συλλήψεις!

Οι «προστάτες» και δανειστές μας


Όμως ο Χερ Σούλτς ανησυχεί και εμείς είμαστε συγκλονισμένοι γιατί δεν θα συνομιλήσει μαζί μας. Αναρωτήθηκε άραγε ο Χερ Σούλτς εάν εμείς επιθυμούμε να συνομιλήσουμε μαζί του; Ο Χερ Σούλτς αποτελεί ένα κορυφαίο στέλεχος των «προστατών» και δανειστών μας. Αυτών, οι οποίοι μας δανείζουν χρήματα με επιτόκιο μεγαλύτερο του 6%, την ίδια στιγμή που πριν μας τα δανείσουν τα έχουν αυτοί δανειστεί με επιτόκιο μικρότερο του 1%. Έτσι, λοιπόν, σαν κοράκι τοκογλυφικό, η Γερμανία της κάποτε μπολσεβίκας και σήμερα Χριστιανοδημοκράτισσας Μέρκελ έχει κερδίσει από την Ελληνική κρίση τα τελευταία χρόνια περισσότερα από εξήντα δισεκατομμύρια ευρώ!

Όμως, ο κ. Σούλτς ανησυχεί από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Όπως και ο κόκκινος Ντάνυ (κατά κόσμον Δανιήλ Κοέν Μπεντίτ), ο οποίος κόκκινος Ντάνυ είναι "ευαίσθητος" και για αυτό χειροκροτούσε τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία πριν λίγα μόλις χρόνια. Για να ανησυχούν τώρα όλοι αυτοί από την άνοδο της Χρυσής Αυγής μάλλον κάτι καλό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο. Κάτι, το οποίο προβληματίζονται μήπως χαλάσει τα θαυμάσια "φιλελληνικά" τους σχέδια.

198 χρόνια στα χέρια των τοκογλύφων

Η περίπτωση του νέου Ελληνικού κράτους είναι μία περίπτωση τραγική. Η λεηλασία του θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την λεηλασία, την οποία πραγματοποίησαν στις χώρες της Αφρικής και της Ασίας, όταν τις είχαν αποικίες τους, η Αγγλία και η Γαλλία. Από το 1824, όταν και συμφωνήθηκε στο Σίτυ του Λονδίνου το πρώτο δάνειο του Αγώνα μέχρι σήμερα ο Ελληνικός Λαός υφίσταται μία ιστορικά πρωτοφανή οικονομική λεηλασία από τις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες μεγάλες δυνάμεις κατ' ουσίαν δεν είναι τίποτε άλλο από την «σιδηρά χείρα» των πιστωτών των βασιλέων, οι οποίοι σήμερα έχουν καταστεί οι βασιλείς των πίστεων.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας το "Βήμα" (Ιστορία, διπλωματικό αρχείο, της Φωτεινής Τομαή, σελίδα 31), το οποίο αναφέρεται στο τι έγραφε το γνωστό περιοδικό «Economist» στις 26 Οκτωβρίου του 1962 όταν η τότε Ελληνική κυβέρνηση προσπαθούσε να ρυθμίσει ένα παλαιό Ελληνικό δάνειο. Το δάνειο αφορούσε την ενίσχυση της χώρας μας από Αμερικανούς ομολογιούχους στην Νέα Υόρκη και είχε συναφθεί το 1924, το 1925 και το 1928. Σκοπός του δανείου η περίθαλψη και η οικονομική αποκατάσταση των προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής και το ύψος του 70 εκατομμύρια λίρες στερλίνες. Το δάνειο πληρωνότανε μέχρι τον Απρίλιο του 1941, όταν ως γνωστόν η Πατρίδα μας κατελήφθη από τα Γερμανικά στρατεύματα. Οι μεγάλοι "φίλοι" μας και "προστάτες" μας, λοιπόν, έρχονται το 1962 λίγα μόλις χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στον οποίο είχαμε λάβει μέρος στο πλευρό τους και μας λένε ότι τα 70 εκατομμύρια λίρες, τα οποία είχαμε δανειστεί, έχουν γίνει 80 εκατομμύρια λίρες γιατί σταματήσαμε να τους πληρώνουμε από τον Απρίλιο του '41!!!

Αυτοί ήταν και είναι οι μεγάλοι "προστάτες" μας και δανειστές μας. Τίποτε, λοιπόν, το συγκλονιστικά νέο δεν περιέχει ουσιαστικά το περίφημο Μνημόνιο, πέρα βέβαια από την επιστροφή στις συνθήκες και τους όρους του 1824 όταν και τότε η ακόμη σκλαβωμένη Ελλάδα έβαζε σαν εγγύηση τις εθνικές γαίες! Γιατί αυτό σημαίνει «εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας»…

Αναμενόμενη εξέλιξη - Τι έγραφα το 1992

Ανάμεσα στα τόσα άλλα συκοφαντικά τα οποία προσάπτουν στην Χρυσή Αυγή είναι ότι το Κίνημά μας είναι ένα "μόρφωμα" χωρίς Ιδεολογία και πολιτικές θέσεις!
Λες και αυτοί, οι οποίοι τα γράφουν και τα κόμματα τα οποία εκπροσωπούν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία και καθαρές πολιτικές θέσεις! Λες και δεν παρακολουθούμε εδώ και δεκαετίες μία πολιτική ζωή η οποία έχει την μορφή ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος με τις κατά περιόδους μεταγραφές... Τα όσα σήμερα συμβαίνουν για εμάς τουλάχιστον δεν αποτελούν έκπληξη και επειδή δυστυχώς για αυτούς τα γραπτά μένουν, σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το εξαντλημένο βιβλίο μου "Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μιά Ελεύθερη Ευρώπη", το οποίο δημοσιεύθηκε πριν 20 ολόκληρα χρόνια. Διαβάστε τα παρακάτω με προσοχή και αναλογιστείτε τι συμβαίνει σήμερα στην Πατρίδα μας:

«…Το σημαντικότερο πρόβλημα της Ευρώπης, που είναι και πρόβλημα της Ελλάδος, είναι η υπογεννητικότητα και ο βιολογικός μαρασμός, που μαστίζει τα έθνη μας, σε αντίθετη με τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό της Ασίας και της Αφρικής. Το πρόβλημα αυτό θα φέρει τον πόλεμο του μέλλοντος…

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, η Πατρίδα μας έχει και τα δικά της ιδιαίτερα και κρίσιμα προβλήματα. Μια οικονομία δευτερογενής που φτιάχτηκε επιπόλαια και βρίσκεται πλέον σε σημείο καταρρεύσεως. Ένα κατεστημένο πολιτικό χωρίς φαντασία και σχέδια για μια μελλοντική προοπτική, εξαρτώμενο από τον ξένο παράγοντα, ανήθικο και διεφθαρμένο. Έναν λαό χωρίς ηθικό και χωρίς καμία εμπιστοσύνη στην ηγεσία του… Με ανοιχτές πληγές σε Μακεδονία, Θράκη, Βόρειο Ήπειρο, Αιγαίο και Κύπρο και χωρίς θέληση να ασκήσει μια αποφασιστική επιθετική εξωτερική πολιτική, ακόμη και τετελεσμένων γεγονότων. Με μια πανίσχυρη Τουρκία δίπλα της, η οποία δεν κρύβει τις ανθελληνικές της προθέσεις.

Μοναδική ελπίδα των καιρών η αποστροφή του λαού προς τους «σωτήρες πολιτικούς» και μια έξαρση του εθνικιστικού φρονήματος, που αν βρεθεί η δύναμη εκείνη που θα το κατευθύνει σωστά θα φέρει αποτελέσματα λαμπρά για το μέλλον της χώρας.

Είναι απαίτηση των καιρών η δημιουργία ενός Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Κινήματος Επαναστατικού με περιεχόμενο Ιδεολογικό και Πολιτικό. Ιδεολογικό και Πολιτικό γιατί πολιτική χωρίς ιδεολογία είναι ευκαιριακή ψηφοθηρία και ιδεολογία χωρίς πολιτική είναι φιλολογική ασχολία. Σκέψη και Δράση μαζί στο δρόμο για μια Επανάσταση ψυχών, η οποία και θα ανατρέψει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, θα δώσει στον λαό μας κοινωνική δικαιοσύνη και θα δείξει, έναν νέο δρόμο στον Ελληνικό Πολιτισμό. Ένα Κίνημα Πολιτικό, που θα πολεμήσει την Κεφαλαιοκρατία και τον Κοσμοπολιτισμό… Ένα Κίνημα Κοινωνικό, που θα πολεμήσει αποφασιστικά για τα προβλήματα του απλού λαού. Που θα πολεμήσει την αδικία, την διαφθορά και θα αντιμετωπίσει με σθένος την εγκληματικότητα, το πρόβλημα της παρουσίας τόσων χιλιάδων παρείσακτων ξένων στη χώρα μας.»


Από το 1992 λοιπόν η Χρυσή Αυγή έβλεπε το κύμα των λαθρομεταναστών, που θα ερχότανε από Ασία και Αφρική στην Ευρώπη. Γιατί ο νόμος του Μάλθους είναι αμείλικτος. Από το 1992 διαπιστώναμε και το γράφαμε ότι η οικονομία που κτίζουν θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Δεν μας άκουγε κανείς… Τώρα όμως μας ακούνε πολλοί και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και ανησυχούν οι μεγάλοι "προστάτες, φίλοι" και… δανειστές μας από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και μαζί με αυτούς ανησυχούν και οι ενταύθα συνεργάτες τους. Η ανησυχία τους αποτελεί και μία μεγάλη ελπίδα για το Έθνος των Ελλήνων.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

2 σχόλια

  1. OTAN KAΠOTE Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΑ,ΑΚΡΙΔΕΣ,ΚΟΡΙΟΥΣ,ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ,ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ,ΚΛΠ. ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΝΤΙ-ΤΙ !!!! ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΝΤΟΜΟΚΤΩΝΑ !!! ΟΥΔΕΝ ΚΑΛΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΚΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ellhnes Ti sas Leei to Enstikto sas?
    8elete na pate me ton suriza? ton PROSTATH A_PRIORI OLWN TWN KSENWN!!!LA8RAIWN ,PARANOMWN,BIASTWN,LHSTWN,DOLOFONWN, DIOTI MONO ENAS XAZOS KAI O SURIZA 8A UPOSTHRIZAN A_PRIORI OTI OLOI OI KSENOI EINE LEUKES PERISTERES!!!
    H 8ELETE NA PATE ME TOUS ELLHNES THS XRUSHS AUGHS? POU EIR8E KAI XALASE TA SXEDIA OLWN TWN APATEWNWN,LHSTWN,PRODOTWN,KAI TOURKOSPORWN,KAI GIAUTO TIN KATHGOROUN ME DIAFORES AHDIES KAI PSEUTIES....

    EGW PROTIMW XRUSH AUGH LOIPON...
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.