Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MAKELEIO.GR: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 10 ΜΕΡΕΣ Μ...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!


Απίστευτο και άκρως ελληνικό! Άγνωστοι δράστες, κατά πάσα πιθανότητα τουρκόγυφτοι, ξήλωσαν και εξαφάνισαν το χάλκινο μνημείο του γλύπτη Ζάχου Μπεκιάρη, αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση, που βρίσκεται επί της ομώνυμης πλατείας στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Προφανώς, είναι οι ίδιοι που ξηλώνουν ό,τι χαλκό βρουν και ύστερα τον πουλάνε! Το φαινόμενο, όπως φαίνεται παίρνει διαστάσεις μια και οι δράστες εξαφανίζουν πλέον ακόμη και χάλκινα μνημεία ή αγάλματα! Θύμα της εγκληματικής τους ενέργειας ήταν το αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση μνημείο, του οποίου η ανέγερση έγινε το 2005.

Το εντυπωσιακό όμως του γεγονότος, δεν είναι μόνον αυτό, αλλά το ότι 10 ημέρες μετά την κλοπή του μνημείου (οι δράστες άφησαν μόνον τη βάση του), η Δημοτική Αρχή Ν. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας, δεν έχει πάρει χαμπάρι!!!

Η επίσημη απάντηση του Δήμου, ήταν «Δεν έχουμε καμία πληροφορία ότι υπάρχει κάποια βεβήλωση ή ότι προξένησαν κάποια φθορά στο μνημείο»!!! Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με την Δημοτική Αρχή για να συλλέξει λεπτομέρειες αναφορικά με τα στοιχεία των δραστών και οι ...αρμόδιοι του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας, άκουγαν για πρώτη φορά για την κλοπή του μνημείου!!!

Ούτε η Δήμαρχος, για την οποία μας ενημέρωσαν ότι βρισκόταν κλινήρης στο σπίτι της μετά από τραυματισμό στο πόδι της, ούτε ο Αντιδήμαρχος κ. Βώβος, ούτε η Δημοτική Αστυνομία, είχαν πάρει μυρωδιά την κλοπή του μνημείου!!! Αναρωτιέται κανείς, τι έκαναν τόσες ημέρες, μύγες κοπανούσαν; Μπροστά από την πλατεία δεν πέρασε ούτε μια φορά η Δημοτική Αστυνομία;

«Δεν μας ενημέρωσε κανείς δημότης», ήταν η απάντηση της Δημοτικής Αρχής, την ώρα που η εφημερίδα μας ενημερώθηκε για το περιστατικό από δημότη !

Και κάτι ακόμη. Οι περιοχές Ν. Φιλαδελφείας και Ν. Χαλκηδόνας είναι προσφυγικές, από την Μ. Ασία, πόλεις! Υποτίθεται δηλαδή ότι, η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή, πρέπει να έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και να φυλάττει αξίες και ιστορία! Διότι οι πρόγονοι, κάτοικοι αυτών των πόλεων, έζησαν μεγάλα δεινά και υπέστησαν τον ξεριζωμό. Όταν όμως κλέβουν κάτω από τα ρουθούνια τους ένα ολόκληρο μνημείο και Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και Δημοτική Αστυνομία, δεν έχουν πάρει χαμπάρι για την κλοπή δέκα μέρες μετά το γεγονός, ε τότε, μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς για τη Δημοτική Αρχή Ν. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας.

Διαβάστε τον διάλογο που είχαμε με την...δημοτική υπάλληλο, η οποία βρισκόταν στο γραφείο Δημάρχου, αναπληρώνοντας τον Αντιδήμαρχο κ. Βώβο. Να σημειώσουμε ότι όταν ζητήσαμε τον κ. Βώβο στο τηλέφωνο, η υπάλληλος μας είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μας μετά από τρεις ημέρες!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.