Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ Η ΓΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ... ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΥΠ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!!

ΤΕΛΟΣ! Αυτό λέγαμε πάντα, αυτό θα συνεχίσουμε να λέμε και τώρα... Οι συνδικαλιστές κατέστρεψαν τον τόπο, πόσο θα χρειαστούν να κατα...


ΤΕΛΟΣ!

Αυτό λέγαμε πάντα, αυτό θα συνεχίσουμε να λέμε και τώρα... Οι συνδικαλιστές κατέστρεψαν τον τόπο, πόσο θα χρειαστούν να καταστρέψουν και κάθε έννοια ιεραρχίας και πειθαρχίας στις Ένοπλες Δυνάμεις, την ΕΥΠ και τα Σώματα Ασφαλείας...; Τα πρώτα κρούσματα έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους και είναι ήδη καταγραμμένα. 

Εμείς ότι λέγαμε επί δεκαετίες θα συνεχίσουμε να λέμε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Όχι συνδικαλισμός σε Αστυνομία, ΕΥΠ και Σώματα Ασφαλείας. Ας καταλάβουν τα στελέχη τους από τον πρώτο στην κορυφή τον "τουιτογράφο" Κωσταράκο μέχρι και τον τελευταίο ανθυποδεκανέα που κάνει περιπολία στα σύνορα, ότι δεν είναι εργαζόμενοι αλλά ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΜΠΑ... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!

"ΣΤΟΧΟΣ"


------------------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Αγαπητέ Στόχε λάθος θέση εκφράζεις. Φαντάζομαι ότι δέν είσαι απ΄αυτούς που κατά την διάρκεια της θητείας του κυκλοφορούσαν μετην κτένα στην τσέπη για να σπάζουν τα δόντια της λές και η ημέρα απολύσεώς τους θα έφτανε νωρίτερα. 30 χρόνια με το άρβυλο στα πόδια προσαρμοζόμουνα σ΄αυτά που περίσευαν ώστε οι πολιτικάντηδες να μας πετάνε κανένα κόκαλο. Μή νομίσεις ότι είσαι ο μοναδικός πατριώτης. Κρίμα. Είναι και οι Πακιστανοί που περιμένουν για να αποκατασταθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.