Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΗΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ CHRISTIAN DIOR ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗΣ ΒΟΡΙΕΑΣ ΚΟΡΕΑΣ...!!!

Τον γύρο του κόσμου έκανε μια φωτογραφία της συζύγου του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν στην οποία εμφανίζεται με μια τσάντα πολυτελ...


Τον γύρο του κόσμου έκανε μια φωτογραφία της συζύγου του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν στην οποία εμφανίζεται με μια τσάντα πολυτελείας, τη στιγμή που η χώρα της μαστίζεται από χρόνια ανεπάρκεια τροφίμων και ακραία φτώχεια.

Στη φωτογραφία, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από βορειοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, η Ρι Σολ-Γιου, με μαύρο ζακετάκι και λευκό φόρεμα, εικονίζεται καθισμένη δίπλα στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης ενός στρατιωτικού συντάγματος. Πίσω τους διακρίνονται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί. Στην καρέκλα της είναι τοποθετημένο ένα μαύρο τσαντάκι που το ντιζάιν του θυμίζει έντονα τις τσάντες του παρισινού οίκου μόδας Christian Dior.

Στην αλυσίδα της τσάντας φαίνεται το γνωστό «D», το σήμα κατατεθέν του οίκου. Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να διευκρινιστεί αν η τσάντα είναι αυθεντική ή αν πρόκειται για απομίμηση.

Η Βόρεια Κορέα, μια χώρα είκοσι φορές φτωχότερη από τη γειτονική Νότια, είναι αντιμέτωπη με ελλείψεις κάθε είδους. Η οικονομία και η γεωργία της καταστράφηκαν λόγω της κακής διαχείρισης των περασμένων δεκαετιών και επειδή όλοι οι πόροι κατευθύνονταν στο πυρηνικό πρόγραμμα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν από την πείνα, σύμφωνα με πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις. seleo.gr

----------------------------

1 σχόλιο

  1. "ΘΡΗΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ CHRISTIAN DIOR ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗΣ ΒΟΡΙΕΑΣ ΚΟΡΕΑΣ...!!!" τι "φλέγον" "είδηση", χέστηκε η φοράδα στο αλώνι και έκανε κρατήρα κιόλας!

    σιγά την "πρώτη" "κυρία" επειδή έχει ανέβει σε ένα καλάμι "τίτλου" (κυρίες και κύριους ας τους κάνει μόνο ο Θεός και κανένας άλλος!)

    όχι και "πεινασμένης" βόρειας Κορέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.