Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ...

Με ένα άρθρο-κόλαφο ο Βασίλειος Κελεσίδης, εκλεγμένος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικής Π...


Με ένα άρθρο-κόλαφο ο Βασίλειος Κελεσίδης, εκλεγμένος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικής Πετρελαίου στο Πανεπιστήμιο Texas A&M στο Κατάρ, αλλά και ένα από τους πολύ λίγους στην Ελλάδα που γνωρίζει ουσιαστικά το αντικείμενο, ξεσκεπάζει όλο το θέατρο του παραλόγου που παίζεται αυτή τη στιγμή στη πλάτη του ελληνικού λαού από τους ακαδημαϊκούς και πολιτικούς ταγούς του.

Ο καθηγητής με μία σύντομη αλλά μεστή νοήματος ανάλυση ξεσκεπάζει όλη την παράνοια και τον παραλογισμό ενός κράτους γα το οποίο ο Κρόνος… θα χρησιμοποιούσε για παράδειγμα για το πώς να τρώει… τα παιδιά του. Ο Κελεσίδης, πέραν των ευθέων βολών κατά των πολιτικών ηγεσιών αναφορικά με τις «ανεξήγητες καθυστερήσεις» που ανακύπτουν στο πρόγραμμα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων ακόμα και στο Ιόνιο, δεν παραλείπει να σημειώσει πως ακόμα και αυτή τη στιγμή κατά την οποία παίζεται το μέλλον του τόπου, υπάρχουν καρεκλοκένταυροι οι οποίοι έχουν δει πετρέλαιο μόνο σε… ταινίες του Χόλυγουντ.

Παρόλα αυτά, συμμετέχουν στις επιτροπές για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων. Ο Β. Κελεσίδης ως ειδικός στο θέμα προχωράει και σε προτάσεις αναφορικά με την άρση του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.