Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...!!! ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ... ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ...!!!

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκεται ένας 30χρονος ο οποίος φέρεται ότι ε...


Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκεται ένας 30χρονος ο οποίος φέρεται ότι είναι ο εκτελεστής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 53χρονο Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου αμέσως μετά τη ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα.

Στο ερώτημα που αφορά στην εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε ένα τέτοιο έγκλημα, αξιωματικοί της αστυνομίας απαντούν ότι ο 30χρονος που συνελήφθη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας,κοντά στην πλατεία Μοναστηριακού, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για την δράση του και τις σχέσεις του με άτομα του αναρχικού χώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής ο 30χρονος δεν έχει ομολογήσει και δεν είναι δίνει καμία πληροφορία για την ληστεία και το φόνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρνείται να δώσει δείγμα DNA και αποτυπώματα.
------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.