Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ώρες-ώρες είναι να απορείς με την απύθμενη υποκρισία ορισμένων ανθρωποειδών. Στην τελετή έναρξης των olympic games σύσσωμοι οι παρευρισ...

Ώρες-ώρες είναι να απορείς με την απύθμενη υποκρισία ορισμένων ανθρωποειδών. Στην τελετή έναρξης των olympic games σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι εγέρθηκαν για να τιμήσουν την βασίλισσα της αγγλίας. Εγέρθηκαν για να τιμήσουν την Ελισάβετ, την γηραλέα εγκληματία πολέμου. Η «κυρία» αυτή ήταν στον βρετανικό θρόνο όταν οι βάρβαροι συμπατριώτες της ξυλοκοπούσαν και συνελάμβαναν ανήλικα ελληνόπουλα της Κύπρου μας τα οποία διαδήλωναν υπέρ της Ενώσεως με την μάνα Ελλάδα. Στον θρόνο ήταν και όταν έστελναν στην αγχόνη τον 19χρονο ποιητή της Ελευθερίας, τον μέγα Ευαγόρα Παλληκαρίδη, αλλά και όταν έκαιγαν ζωντανό τον σταυραετό του Μαχαιρά, τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου. Στην ίδια θέση ήταν όταν οι άγγλοι εισέβαλαν στα Φώκλαντ για να αποκαταστήσουν υποτίθεται την έννομη τάξη την οποία είχε παραβιάσει η Αργεντινή. Στα βασιλικά ανάκτορα βρήκε την εν λόγω «κυρία» η ισοπέδωση της Σερβίας με βόμβες από απεμπλουτισμένο ουράνιο, αλλά και οι εισβολές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, πόλεμοι στους οποίους οι εγκληματίες συμπατριώτες της έδειξαν για μία ακόμη φορά το αληθινό τους πρόσωπο.

Τι έπραξε η Ελισάβετ για να αποτρέψει όλα τα προαναφερθέντα εγκλήματα πολέμου; Απολύτως τίποτα. Και για όποιον δεν γνωρίζει εδύνατο να πράξει πολλά. Μπορεί στο προσκήνιο να βλέπουμε τον κάθε αχυράνθρωπο να παριστάνει τον πρωθυπουργό, αλλά στο παρασκήνιο οι μασονικές στοές και οι βασιλικοί κύκλοι είναι αυτοί που πραγματικά κυβερνούν την αγγλία. Βεβαίως, ο κάθε εφήμερος άνθρωπος που βρέθηκε στο στάδιο, το κάθε ανθρωπάκι που διψά για άρτο και θεάματα δεν είναι γνώστης των παραπάνω. Και για αυτό τον λόγο δικαιολογείται εν μέρει η στάση του. Δεν δικαιολογείται η στάση, όμως, των ψευτοπροοδευτικών ανθρωπάριων, δηλαδή όλων αυτών των υποκριτών που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Την ώρα που στέλνουν στο δημοσιογραφικό εκτελεστικό απόσπασμα όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τα ιδεολογήματα της νέας τάξης πραγμάτων, δηλαδή τον αντιρατσισμό και την πολιτική ορθότητα, στέκονται προσοχή στην εγκληματία πολέμου. Ποίος ξέρει; Ίσως κάποιο κοκαλάκι πεταχτεί και προς το μέρος τους από την αφέντρα.

Βεβαίως, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στους ελληνόφωνους «συντρόφους» της κόκκινης, ροζ και ροζ με πράσινες βούλες αριστεράς. Δεν γνωρίζω εάν εγέρθηκαν βλέποντας την Ελισάβετ να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Αυτό που γνωρίζω, όμως, είναι ότι δεν  διαμαρτυρήθηκαν για τις τιμές που αποδόθηκαν στην Ελισάβετ. Εντάξει, δεν περίμενα να της κρατούν κακία για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι συμπατριώτες της στην νήσο της Αφροδίτης. Άλλωστε οι ρουφιάνοι του ΑΚΕΛ, οι εν Κύπρω σύντροφοι τους, είχαν πρωτοστατήσει στην κατάδοση μελών της ΕΟΚΑ επειδή αρχηγός της ήταν ο εθνικιστής στρατηγός των στρατηγών Γεώργιος Γρίβας. Όμως, για το Ιράκ και το Αφγανιστάν «σύντροφοι»; Λησμονήσατε τι λέγατε; Ομαδική διάσειση υποστήκατε;

 Αλλά και η εχθρική σας στάση προς το βασιλικό πολίτευμα αλήθεια τι απέγινε; Δεν αναφέρομαι στην στάση σας έναντι του αστείου αντιεθνικιστή και φιλοεβραίου Γλίξμπουργκ- με τον οποίο πλέον έχετε σε πολλά θέματα ιδεολογική ταύτιση- αλλά σε απόψεις επιφανών στελεχών σας όπως του θαυμαστή του δικτάτορα Ενβέρ Χότζα Μανώλη Γλέζου. Ο «κύριος» αυτός είχε αντιταχθεί στην τοποθέτηση ανδριάντα του Βασιλέα των Ελλήνων Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πάρο, όπου είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, επειδή ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν…αντιδημοκράτης. Βεβαίως, ουδείς ξεχνά και την αναφυλακτική αντίδραση που σας καταλαμβάνει όταν ακούτε το απολυτίκιο της υψώσεως του Σταυρού και πιο συγκεκριμένα το «νίκας τοις βασιλεύσει». Με αποτέλεσμα κάποιοι δειλοί και ανάξιοι παπάδες να το αντικαθιστούν με το «νίκας τοις ευσεβέσι» για να αποφύγουν την κατηγορία του «φασίστα».

Καθημερινώς οι θεραπαινίδες της νέας τάξης πραγμάτων, δεξιοί νεοφιλελεύθεροι και αριστεροί διεθνιστές, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Έτοιμοι να διώξουν οποιονδήποτε κοινό θνητό για τον οποίον υπάρχουν έστω υποψίες ότι δεν αποδέχεται τον αγγελικά πλασμένο κόσμο του πολιτικά ορθού- βλέπε την περίπτωση της πρωταθλήτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου- και πανέτοιμοι να προσκυνήσουν τον κάθε πολιτικά ορθό εγκληματία πολέμου. Όμως, τα προσωπεία πέφτουν. Αυτοί που πρέπει, δηλαδή οι εκλεκτοί, ξυπνούν από τον λήθαργο τους. Τα κόλλυβα υπηρέτες των δυνάμεων του σκότους πλέον τα έχετε στο ζωνάρι σας.

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης
ieroslochos.blogspot.gr


----------------------------- 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.