Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΒΡΩΜΟΜΟΓΓΟΛΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Προκαλεί με δηλώσεις της η Τουρκάλα αθλήτρια του στίβου Μελίζ Ρεντίφ. Συγκεκριμένα, η Μελίζ Ρεντίφ, που γεννήθηκε στα κατεχόμενα, δήλωσε σε ...

Προκαλεί με δηλώσεις της η Τουρκάλα αθλήτρια του στίβου Μελίζ Ρεντίφ. Συγκεκριμένα, η Μελίζ Ρεντίφ, που γεννήθηκε στα κατεχόμενα, δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας της πως νιώθει ότι εκπροσωπεί πρώτα την διεθνώς μη αναγνωρισμένη "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" και μετά την Τουρκία.


Μετά την εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν τουρκοκυπριακές οργανώσεις στα κατεχόμενα για την... "απομόνωση" και τον "αποκλεισμό" των Τουρκοκυπρίων αθλητών, νέο κρούσμα προέκυψε, αυτή τη φορά μετά από δηλώσεις Τουρκάλας αθλήτριας του στίβου.

Συγκεκριμένα, η Μελίζ Ρεντίφ η οποία πρόκειται να αγωνιστεί στη σκυταλοδρομία 4Χ400 δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας της πως νιώθει ότι εκπροσωπεί πρώτα την διεθνώς μη αναγνωρισμένη "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου", το ψευδοκράτος δηλαδή, και μετά την Τουρκία.

Η Ρεντίφ έχει γεννηθεί στα κατεχόμενα και όπως δηλώνει νιώθει ότι αντιπροσωπεύει πρώτα από όλα τους Τούρκους της Μεγαλονήσου του οποίους και θέλει να κάνει περήφανους.

-------------------------------

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ στο Λονδίνο. Είμαι ανυπόμονη μέχρι τον αγώνα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ανυπομονούμε να ξεκινήσει. Όταν βγούμε στην Ολυμπιακή πίστα, δεν θα εκπροσωπώ απλώς την Τουρκία, αλλά θα μεταφέρω την προσδοκία και τις ελπίδες ολόκληρου του τουρκικού έθνους της Κύπρου! Αισθάνομαι πολύ περήφανη, η υποστήριξη είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια

  1. " Όταν βγούμε στην Ολυμπιακή πίστα, δεν θα εκπροσωπώ απλώς την Τουρκία, αλλά θα μεταφέρω την προσδοκία και τις ελπίδες ολόκληρου του τουρκικού έθνους της Κύπρου "

    ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.

    Σωστο ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ .

    ΟΙ ελπιδες και η προσδοκια του "τουρκικου εθνους της Κυπρου" , των ΒΡΟΜΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΛΕΦΤΟΕΠΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ειναι ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟ ΔΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ οταν θα γυρισουν οι νομιμοι ιδιοκτητες των περιουσιων που βουτηξαν !!!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ DNA TΩΝ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 1% ΝΕΓΡΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ! ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝ'ΛΟΓΩ "ΑΘΛΗΤΡΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.