Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΕΣ...

parapolitika.gr._ Ένας ατυχής τροχονόμος την πλήρωσε πρωί -πρωί στην Αττική Οδό επειδή κάποιοι επιτελείς της Αστυνομίας και της Τροχαία...


parapolitika.gr._ Ένας ατυχής τροχονόμος την πλήρωσε πρωί -πρωί στην Αττική Οδό επειδή κάποιοι επιτελείς της Αστυνομίας και της Τροχαίας το παίζουν βασιλικότεροι του βασιλέως Ένας ατυχής τροχονόμος την πλήρωσε πρωί -πρωί στην Αττική Οδό επειδή κάποιοι επιτελείς της Αστυνομίας και της Τροχαίας το παίζουν βασιλικότεροι του βασιλέως.

Ο τροχονόμος είχε ειδοποιηθεί να βρίσκεται στο αεροδρόμιο στις 8 το πρωί παρότι το αεροπλάνο του Σιμόν Πέρες προσγειώθηκε 1,5 ώρα αργότερα. Ανέπτυξε λοιπόν ταχύτητα στην Αττική Οδό (σς με 110 πήγαινε) και η μοτοσικλέτα του διαλύθηκε αφού είναι γνωστό ότι τα κονδύλια για τη μηχανολογική συντήρηση του αστυνομικού στόλου είναι περιορισμένα. Ο τροχονόμος τραυματίστηκε (ελαφρά λένε από την Τροχαία , σοβαρά υποστηρίζουν οι συνάδελφοι του) και στη θέση του εστάλη άλλος προπομπός της αυτοκινητοπομπής του Πέρες.

Το κακό έγινε και οφείλεται στην πίεση που ασκείται από ορισμένους θερμοκέφαλους αξιωματικούς. Δεν ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ αλλά το διέρρευσαν οι συνδικαλιστές και το επιβεβαίωσαν από το γραφείο του διοικητή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Τέτοια πρέπει να μαθαίνει ο Δένδιας και να «φουντώνει» χειρότερα γιατί ο άνθρωπος ουδέποτε έχει ζητήσει μεταχείριση του προσωπικού αυτού του τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.