Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΓΓΑΝΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Με άδεια χέρια έφυγε από το γραφείο που διέρρηξε ένας ανήλικος τσιγγάνος στη Μυτιλήνη, με… χειροπέδες στα χέρια κατέληξαν στην Εισαγγελ...

Με άδεια χέρια έφυγε από το γραφείο που διέρρηξε ένας ανήλικος τσιγγάνος στη Μυτιλήνη, με… χειροπέδες στα χέρια κατέληξαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης τόσο ο ίδιος, όσο και ο πατέρας του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του! Ο 16χρονος «μπουκαδόρος» παραβίασε την κεντρική είσοδο ενός γραφείου ιδιωτικής εταιρείας και μπήκε στο εσωτερικό, αλλά δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι γιατί εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον συνέλαβαν. Αμέσως μετά, αναζήτησαν τον 36χρονο πατέρα του που δήλωσε ότι… δεν γνώριζε τι έκανε το παιδί του, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

--- Δύο καταστήματα και δύο γραφεία ιδιωτικής επιχείρησης στην Καβάλα διέρρηξε μέσα σε ένα βράδυ, στα μέσα του περασμένου Ιουνίου, ένας 22χρονος Γεωργιανός που έκλεψε δύο τηλεοράσεις, μια φωτογραφική μηχανή, έναν φορητό υπολογιστή, δύο… φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά και 40 ευρώ! Από τις έρευνες της Ασφάλειας εξακριβώθηκε η ταυτότητά του, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.