Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ...!!! ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...!!!

Μοίρασε μεγάλη πίκρα τον ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς μαλάκ@@ η μαυρούλα Τίποτα!!! Δεν υπάρχει ευγνωμοσύνη σε αυτό τον κόσμο!! Ο ΣΥΡΙΖΑ...



Μοίρασε μεγάλη πίκρα τον ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς μαλάκ@@ η μαυρούλα

Τίποτα!!! Δεν υπάρχει ευγνωμοσύνη σε αυτό τον κόσμο!! Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τους υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια και αυτοί όχι μόνο κάνουν το σταυρό τους αλλά... τους κολλάνε και την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού στα μούτρα!!! Τέτοια αγνωμοσύνη! Φαντάζομαι ότι θα έσπασαν τις τηλεοράσεις οι γελοίοι όταν η μαυρούλα Ντεφάρ έβγαλε και φίλαγε της εικόνα της Παναγίας και του Χριστού μετά τη νίκη της στα 5.000 μέτρα... και δεν πιστεύω να είναι ρατσιστές και να πούνε ότι είναι δείγμα υποανάπτυκτου να παίρνει δύναμη από τη θρησκεία... δεν είμαστε ρατσιστές... έτσι; Και σας είπε και "Ευχαριστώ πολύ" στα ελληνικά στο τέλος... dexiextrem.blogspot.gr

-------------------------------

4 σχόλια

  1. Αξιότιμε κύριε Χατζηπαρασκευά, επιτρέψτε μου μιά μικρή διόρθωση: Η 28χρονη Ολυμπιονίκης των 5.000 μ. Meseret DEFAR (γεννημένη στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας το 1983) είναι Χριστιανή Κόπτις και ουχί Ορθόδοξη. Εγώ ονομάζομαι Στέλιος Κοΐνης, είμαι ο πατέρας της πρωταθλήτριάς μας στις μεγάλες αποστάσεις Αθηνάς Κοΐνη και η γυναίκα μου είναι πρώτη εξαδέλφη της Meseret DEFAR. Οι μουσουλμάνοι έσφαξαν πρόσφατα πολλούς συγγενείς της Meseret και γι' αυτό έδειξε την εικόνα της Παναγίας μας στην κάμερα μετά τον θριαμβευτικό τερματισμό της: Για να απαντήσει στους Ισλαμιστές σφαγείς. Μετά την σφαγή των συγγενών της, η Μεσερέτ Ντεφάρ μένει μαζί μας στην Αθήνα, προπονείται στην Ελλάδα, λατρεύει την χώρα μας και θέλει να μείνει μόνιμα εδώ για να ανοίξει μιά σχολή προπονητικής για τα νέα παιδιά.
    Κύριε Χατζηπαρασκευά, επειδή ξέρω την ευαισθησία σας, παρακαλώ δημοσιεύστε τις διευκρινίσεις μου σε ξεχωριστό άρθρο, για να τις διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπατριώτες μας και να πληροφορηθούν το δράμα της Κόπτριας Ολυμπιονίκου Μεσερέτ Ντεφάρ, την οικογένεια της οποίας κατέσφαξαν οι Μουσουλμάνοι, που μεθαύριο της Παναγίας θα πλημμυρίσουν τις πλατείες της ΑΘήνας για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι.
    Αριστοτέλης - Στέλιος Κοΐνης
    Παλαιό Φάληρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΥΡΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ....!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός μαζί σου!

    Πάνθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ...

    "ΕΛΛΗΝΙΔΑ" ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

    Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΓΡΙΚΗ ΦΥΛΗ...

    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!
    ΜΕ ΤΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΦΥΛΟ (ΕΛΛΗΝΕΣ - ΛΕΥΚΟΙ) ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.