Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΡΕΠΟΥΣΗ... ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ...!!!

 xryshaygh.com ._ Μια οφειλόμενη απάντηση στην αυθεντική εκπρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα Απτόητη συνεχίζει η γνωστή Ρε...


 xryshaygh.com ._ Μια οφειλόμενη απάντηση στην αυθεντική εκπρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα

Απτόητη συνεχίζει η γνωστή Ρεπούση (του «συνωστισμού της Σμύρνης»), υπεύθυνη τύπου της συγκυβερνώσας ΔΗΜΑΡ (ή επί το ακριβέστερον ΡΗΜΑΔ, μιας και θέλει να τα κάνει όλα… ρημαδιό) την προσπάθεια αφελληνισμού και αποχριστιανισμού της μαθητιώσας νεολαίας μας, σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα». Και λίαν συντόμως θα φέρει στη βουλή το θέμα της κατάργησης του εκκλησιασμού των μαθητών, καθότι όπως λέγει: «βρίσκεται στις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΔΗΜΑΡ και θα επιχειρήσουμε να το κάνουμε πράξη».

Ταυτοχρόνως, η αυθεντική εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα, που ασφαλώς και γνωρίζει καλά ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που θα σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά και ανορθόδοξα σχέδιά της, δηλαδή η Χρυσή Αυγή, αποφάσισε να ασχοληθεί με το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, χαρακτηρίζοντάς το σε πρώτη φάση «κατάντια για τη Δημοκρατία» και «έπεται συνέχεια», όπως μας βεβαιώνει το «Βήμα»:

«Μην νομίζετε όμως ότι η κυρία Ρεπούση ασχολείται μόνον με θέματα Παιδείας, ως τομεάρχης της ΔΗΜΑΡ σε μορφωτικά θέματα. Αποφάσισε τώρα να ασχοληθεί και με την... Χρυσή Αυγή. Επί σειρά μηνών οι Χρυσαυγίτες της επιτίθεντο για το θέμα της Ιστορίας και για τον περίφημο «συνωστισμό της Σμύρνης» και αυτή δεν απαντούσε. Τι να έλεγε άλλωστε; Τώρα όμως, αυγουστιάτικα βρήκε την ευκαιρία και χαρακτήρισε, όταν ρωτήθηκε σχετικά, την Χρυσή Αυγή και τη δράση της στο κοινοβούλιο, ως «κατάντια για τη Δημοκρατία» και έπεται συνέχεια».

Η απάντησή μας: Κατάντια είναι να ομιλούν περί δημοκρατίας τα ορφανά του τυράννου Τσαουσέσκου και ευσυνείδητα όργανα της καταστροφικής για το Έθνος και την Ορθοδοξία Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης! Και έπεται συνέχεια για τα αλαλάζοντα κύμβαλα του εξωμοτισμού… 

----------------------------

4 σχόλια

  1. Εδω παντως ο εκπροσωπος της Δημαρ στην Εσηεα και υπευθυνος Μ.Μ.Ε του κομματος σολαρει αντιρατσιστικα στο προσωπικο του μπλογκ.
    Οσο για τους Ελληνες που δυστυχουν,προφανως ας φανε παντεσπανι.....
    http://www.red-pep.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που θα πω να το βάλουν όλοι πολύ καλά στο μυαλό τους. Η δημοκρατία σταμάτησε το 74. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι η απλυτη και τα ορφανα του τσαουσεσκου στη ΡΗΜΑΔ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΖΑ ΠΡΟΔΩΤΕς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΟΓΚΟΛΟΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΣΕΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.