Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!!! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ....!!! ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ...!!!

Την ώρα που η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από την άγρια κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο από τον Πακιστανό λαθρομετανάστη, αναβιώνουν οι ...


Την ώρα που η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από την άγρια κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο από τον Πακιστανό λαθρομετανάστη, αναβιώνουν οι μνήμες της φρικιαστικής δολοφονίας, πριν από δύο χρόνια, του άτυχου πατέρα ο οποίος πήγαινε στο νοσοκομείο την ετοιμόγεννη γυναίκα του.

Ο Αφγανός που συνελήφθη από τις αρχές ως ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ύστερα από μια απόπειρα (;) δολοφονίας μέσα στις φυλακές.

Ειδικότερα, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς κατανάλωσε καρπούζι που περιείχε… χλωρίνη.

Από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν αποπειράθηκε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, ή έφαγε το ποτισμένο με καυστικό υγρό φρούτο εν αγνοία του.

Ο αλλοδαπός κρατείται στις φυλακές Τρικάλων μετά τη στυγερή δολοφονία του άτυχου πατέρα, Μ. Καντάρη, τον οποίο δολοφόνησε μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του. Το έγκλημα είχε γίνει στις 10 Μαΐου 2010 στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, όταν οι δράστες εντόπισαν το 44χρονο θύμα να πηγαίνει να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, όπου θα γεννούσε δεύτερο παιδί τους. Γι’ αυτό είχε μόλις αγοράσει την κάμερα ώστε να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της ζωής του νεογέννητου και οι δράστες την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί 120 ευρώ! protothema.gr

11 σχόλια

  1. η θεία δίκη είναι πάντα παρούσα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μια καλη ιδεα για τυπους που εχουν κανει αποτροπαια εγκληματα!!!
    χωνεις κανα κατοσταρικο και τον καθαριζουν οι δικοι του εντος !!!
    ξεροντας οτι η ποινη του θαντατου ισχυει ατυπα στις φυλακες ειναι ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !

    Ασε που οι σκατοκεφαλοι λαθρολαγνοι θα σκυλιασουν μην μποροντας να κανουν ΤΙΠΟΤΑ
    (για ενα κατοσταρικο α αβγανος σφαζει και τη μανα του...)

    Οσο για τον δηλητιριασμενο συνανθρωπο μας , απο ανθρωπιστικη και μονο αποψη του ευχομαι "κακο ψοφο ναχει.."

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΟΥΛΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΔΕΛΦΟΣ..ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΦΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ? ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;

    Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΦΓΑΝΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΙΓΆ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ UTUBE ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΣΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ..ΤΖΑΠΑ ΠΗΡΑ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ
    Η ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΝΑ
    ΠΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ.......ΚΑΙ ΜΕΤΑ..
    Ο ΤΙΡΛΑΝΤΑ ΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τώρα θα πεθάνει από την πείνα το σκυλί !

    αν τολμάει ας ξαναφάει τίποτα στη φυλακή !

    one way or another ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ(ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ))ΠΡΙΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.