Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ -ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ- ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΟΝΤΙΔΗ

Με σημερινή ανακοίνωσή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Λεμεσιανών, διαβιβάζει τα ολόθερμα συγχα...


Με σημερινή ανακοίνωσή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Λεμεσιανών, διαβιβάζει τα ολόθερμα συγχαρητήρια του στον αργυρό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Παύλο Κοντίδη.

Σε χτεσινή σύσκεψη στο Δήμο Λεμεσού αποφασίστηκε η πραγματοποίηση σειρά εκδηλώσεων για την υποδοχή του Κοντίδη στη γενέτειρα πόλη του.

Ο Δήμος Λεμεσού σημειώνει ότι η νίκη του Παύλου Κοντίδη, η πρώτη της Κύπρου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε δεκτή από όλους τους συμπατριώτες μας με ενθουσιασμό και αποδεικνύει ακόμα μια φορά τις δυνάμεις και τις δυνατότητες των νέων παιδιών μας εφόσον έχουν την κατάλληλη βοήθεια.

«Συγχαρητήρια οφείλονται και στην οικογένεια του που τον στήριξε και τον στηρίζει τόσα χρόνια, στην Ομοσπονδία του, στο Σύλλογο του και στους προπονητές του» αναφέρεται.

«Εμείς οι Λεμεσιανοί είμαστε διπλά περήφανοι γιατί ο Παύλος Κοντίδης είναι γέννημα και θρέμμα της πόλης μας και με τη νίκη του επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά τον τίτλο της αθλητομάνας Λεμεσού» προστίθεται.

Εξάλλου σε χτεσινή σύσκεψη που έγινε στο Δημοτικό Μέγαρο στην παρουσία στελεχών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δρ. Δημήτρη Κοντίδη που εκπροσωπούσε την οικογένεια του αθλητή, όπως και εκπροσώπων της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την κατάλληλη και αρμόζουσα υποδοχή του Ολυμπιονίκη.

Αποφασίστηκε όπως εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού, της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και της οικογένειας του, προϋπαντήσουν τον αθλητή στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το βράδυ της Πέμπτης, 9 Αυγούστου 2012 και ώρα 9.15 μ.μ. όταν θα επιστρέφει από το Λονδίνο.
Ακολούθως το λεωφορείο με τον Ολυμπιονίκη και τη συνοδεία του θα κατευθυνθεί στη Λεμεσό και θα σταθμεύσει στο οίκημα του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού όπου θα τον υποδεχθούν το Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου, το Συμβούλιο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και οι συναθλητές του, στην παρουσία και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 και ώρα 6.30 μ.μ. θα οργανωθεί από το Δήμο τελετή υποδοχής του στην παραλία, δίπλα από το κεντράκι του Εναερίου, με τη συμμετοχή της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και των συναθλητών του. Θα γίνουν σύντομες ομιλίες και θα επιδοθεί στον Ολυμπιονίκη αναμνηστικό δώρο εκ μέρους της πόλης.

Στην εκδήλωση θα λάβει μέρος παιανίζοντας η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, ενώ αναμένεται και η συμμετοχή σκαφών από διάφορες Υπηρεσίες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί όλους να προσέλθουν στην εκδήλωση για να τιμήσουν τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη, αλλά και την πόλη μας που δεν σταμάτησε να γεννά μεγάλους αθλητές.

1 σχόλιο

  1. στην Λεμεσό υποδέχοντε τον ήρωα και εδώ επικρατεί σιγή ιχθύως απο τους νεοραγιάδες γραικύλους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.