Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντο...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή. Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

4 σχόλια

  1. Απαγορευει η οχι.....η ''δουλεια'' εγινε,με τη μαγκια μας και τη λεβεντια μας.....Και οποια απο αυτες θελει,ας ερθει να εμποδισει,το κοινωνικο εργο της Χ.Α.....''Ευπροσδεκτη'' θα ειναι...και θα περασει και καλα.....χαχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω ειναι υπερβολη το αρθρο... δεν λεει απογορευω το εγγραφο απλα λεει οχι στη πλατεια Συνταγματος αλλα στο πεδιον του Αρεως. Ε αν θελει η Χ.Α. μπορει να δωσει τα τροφιμα και κει. Γιατι θα πρεπει να ειναι στο Συνταγμα δηλαδη??? Ακομα καλυτερα θα ήταν με ραντεβου απο τα γραφεια της Χ.Α, αυτο θα πει οργανωση και εχεμυθεια. Δεν χρειαζεται η Χ.Α. να κανει διαφημιση στο Συνταγμα με ταλαίπωρους στην ουρα.

    ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα εννοείται ότι η παλιόπουστα ο καμίνης θα πάρει το μέρος των λαθρομεταναστών. Αφού σε αυτούς έχει βρει αρκετούς να τον "βολεύουνε" για λίγα λεφτά ή χάρες και κρατάει και την ανωνυμία του. Αν φύγουν αυτοί, που θα βρεί άλλους γαμιάδες να τον πηδάνε τον ανθέλληνα. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.