Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΑΠΟΡΙΑ: ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Εκατοντάδες Έλληνες συμπολίτες μας προμηθεύονται δωρεάν από την Χρυσή Αυγή τρόφιμα (ζυμαρικά, λάδι, πατάτες, γάλατα, παιδικές τροφές) στο κέ...

Εκατοντάδες Έλληνες συμπολίτες μας προμηθεύονται δωρεάν από την Χρυσή Αυγή τρόφιμα (ζυμαρικά, λάδι, πατάτες, γάλατα, παιδικές τροφές) στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος. Η δραστηριότητα με συμμετοχή και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ξεκίνησε από τις 09:00. Εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα άποροι, πολύτεκνοι κι άνεργοι.






Η δραστηριότητα λαμβάνει χώρα (παρόλο που παρακωλύθηκε) παρά την αχαρακτήριστη απόφαση του Δήμου Αθηναίων να μην παραχώρησουν την πλατεία Συντάγματος για την δραστηρίοτητα. Να θυμίσουμε πως στις 25/01/2012 η πλατεία παραχωρήθηκε στους αγρότες της Βοιωτίας, όταν έκαναν αντίστοιχη διανομή προϊόντων.


----------------------------- 

4 σχόλια

  1. ΒΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγω το ιδιο τραγικο λαθος εκανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ είμαστε και παρακολουθούμε. Η πορεία θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΗΤΕΣ. ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.