Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...!!! ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ...

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Οργάνωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Κινήματός μας εν όψει της αιφνιδιαστικής -και εν...


Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Οργάνωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Κινήματός μας εν όψει της αιφνιδιαστικής -και εν μέσω θέρους- θρασύτατης κίνησης - απόφασης της τροϊκανής κυβέρνησης να μετακινήσει χιλιάδες λαθρομετανάστες από την περιοχή των Αθηνών και να τους εγκαταστήσει -άγνωστο για πόσο καιρό- αρχικά στις Αστυνομικές Σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής ή/και αργότερα σε άλλα μέρη της Θράκης μας (-ενδεχομένως σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων). Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Αυγούστου 2012, λάβαμε την διασταυρωμένη πληροφορία πως αριθμός λεωφορείων, στο οποίο επέβαινε σημαντικός αριθμός λαθρομεταναστών, ξεκίνησε από την πρωτεύουσα με προορισμό την Θράκη, και συγκεκριμένα την Σχολή Αστυνομίας στην Κομοτηνή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Τοπικών μας Οργανώσεων σε Ροδόπη και Έβρο. Κλιμάκιο συναγωνιστών έσπευσε ταχύτατα στον χώρο έξω από την την Σχολή στην Κομοτηνή σε ένδειξη συμπαράστασης προς την τοπική κοινωνία, μα και προς τις ενώσεις των αστυνομικών, μιας και μια τέτοια κίνηση - ενέργεια από την πλευρά την τροϊκανού τριπτύχου Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ κυριολεκτικά ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ την ΕΛ.ΑΣ και, επιπλέον, βάζει -για ευνόητους λόγους- σε επικίνδυνες περιπέτειες την ήδη πολύπαθη Θράκη μας.

Τελικά, για την ιστορία, σημειώνουμε ότι γύρω στις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, και μετά από μεγάλη σύγχυση που δημιουργήθηκε από την διασπορά και την διακίνηση πλήθους ανακριβών πληροφοριών, σχετικά με τον τελικό προορισμό των λεωφορείων, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και του παρευρισκόμενου πλήθους, έξω από την Σχολή, γεγονός που τελικά δεν απέτρεψε την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στις επίμαχες εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.