Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη Scott Kilner ο οποίος συ...


Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη Scott Kilner ο οποίος συνοδευόταναπό τους στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα, Patrick Hanish- από το Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών ζητημάτων του Γεν.Προξενίου και τον Paul Palmer,υπεύθυνος Πολιτικών Υποθέσεων και θρησκευτικών ελευθεριών.

Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Γενικός Πρόξενος κ.Kilner μετέφερε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κυρίας Hilary Clinton για τα ζητήματα και τα προβλήματα της Πρωτόθρονης Εκκλησίας μιας και το ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα της ολιγόωρης επίσκεψης της στην Πόλη, προερχόμενη από την Αφρική, δεν της επέτρεψε να επισκεφθεί το Κέντρο της Ορθοδοξίας .

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Γενικού Προξένου πραγματοποιήθηκε δύο 24ωρα πριν από το σύντομο ταξίδι αυτό της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία στο επίκεντρο του οποίου βρέθηκαν οι εξελίξεις στη Συρία.

------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.