Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΜΠΥΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Ένας φούρναρης από την αρχαιότητα ενέπνευσε ένα ζυθοποιό του σήμερα και το αποτέλεσμα είναι να κερδίσουν μαζί το "χρυσό μετάλλιο&q...


Ένας φούρναρης από την αρχαιότητα ενέπνευσε ένα ζυθοποιό του σήμερα και το αποτέλεσμα είναι να κερδίσουν μαζί το "χρυσό μετάλλιο" της γεύσης στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
Με άλλα λόγια μια άλλη γλυκόπιοτη "ξανθιά" από την Κέρκυρα αναδείχθηκε ως η επίσημη μπίρα της αλυσίδας Wetherspoon που διατηρεί περισσότερα από 1000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, μέχρι το τέλος των Αγώνων.
Πρόκειται για την μπίρα "Koroibos Ale" της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας που πήρε το όνομά της από τον Κόροιβο, τον πρώτο καταγεγραμμένο Ολυμπιονίκη δρομέα του 776 π.Χ, έναν ταπεινό φούρναρη και αθλητή από την Ήλιδα.
Η διεθνής διάκριση για την ελληνική επιχείρηση είναι σπουδαία, αν αναλογιστεί κανείς  ότι βγήκε πρώτη σε ένα απαιτητικό τεστ γευσιγνωσίας στο οποίο συμμετείχαν μεγαθήρια του παγκόσμιου κλάδου.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

1 σχόλιο

  1. Μπράβο τους. Και εις ανώτερα. Έχω δοκιμάσει όλες τις μπύρες της Κερκυραϊκής μικροζυθοποιίας και είναι εξαιρετικές. Φρέσκες μπύρες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και την καινούρια μπύρα με τστσιμπύρα που έβγαλαν. Και πάλι συγχαρητήρια. Και μην ξεχνάμε, όταν εμείς οι Έλληνες θέλουμε, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.