Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΟΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

Ή ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΖΕΣΤΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... Διαβάστε τι έγραψαν οι συνεργάτες του προοδευτικού Κούλογλου -που τον μάζεψαν πάλι στην...


Ή ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΖΕΣΤΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... Διαβάστε τι έγραψαν οι συνεργάτες του προοδευτικού Κούλογλου -που τον μάζεψαν πάλι στην κρατική τηλεόραση, διότι στην ελεύθερη αγορά δεν μπορεί να επιβιώσει, δεν του αναγνωρίζουν μάλλον το... ταλέντο του!- σύμφωνα με τους οποίους πρέπει να απαγορευτεί και ο Εθνικός Ύμνος, αφού ενοχλεί κάποιους μειονοτικούς:
«Απόβαση» στη Θράκη πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή το τριήμερο που πέρασε με δυο στόχους. Πρώτον να μεταφέρει το μήνυμα μίσους κατά των μεταναστών με αφορμή τα σχέδια για την εγκατάσταση «λαθροεποίκων», όπως τους χαρακτηρίζει, στις αστυνομικές σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής και δεύτερον να υπονομεύσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στοχεύοντας το τουρκικό προξενείο και άλλες "σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού" , όπως χαρακτηρίζει τις οργανώσεις της μουσουλμανικής κοινότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 100 Χρυσαυγιτών επιτέθηκε στο στέκι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής τη Δευτέρα το βράδυ. Από την τριήμερη απόβαση των Χρυσαυγιτών δεν ξέφυγαν ούτε οι Ρομά. Το Σάββατο το απόγευμα έκαναν ντου στον οικισμό Ρομά στο χωριό Σέληνο της Ξάνθης, για να τους διώξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άτομο που πήγε να αντιδράσει.

Όπως καταγγέλει η κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου, είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής, για να διαμαρτυρηθούν για την μετατροπή των Σχολών Αστυφυλάκων σε Κέντρα Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στη Θράκη.


Σύμφωνα με την κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» στο τέλος του συλλαλητηρίου, ενώ οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν, οι Χρυσαυγίτες, με σημαίες, ξεκίνησαν πορεία προς το στέκι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Σκατά στον τάφο του Κεμάλ», «Θα σας κάψουμε στη βουλή», «Τούρκοι, Μογγόλοι, θα πεθάνετε όλοι» κλπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση αυτή ανακηρύχτηκε παράνομη απ’ το ελληνικό κράτος το 1987, με τη δικαιολογία πως «δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Ελλάδα».
Όταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έφτασαν στο στέκι, άρχισαν να ρίχνουν μπουκάλια στους ανθρώπους που έπιναν καφέ στο προαύλιο.
Επιπλέον, η κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» καταγγέλλει ότι την ίδια μέρα το απόγευμα έγινε επίθεση και στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι Χρυσαυγίτες, μπήκαν μέσα στην ομάδα κι έγραφαν ότι «εδώ μέσα είναι 269 άτομα, 200 Τούρκοι με τουρκικό όνομα και 69 Τούρκοι με ελληνικό όνομα», «Τούρκοι και Σκοπιανοί, θα σας στείλουμε δίπλα στα αδέρφια σας, τους Σύριους» και άλλα αναλόγου περιεχομένου συνθήματα. Απείλησαν μάλιστα προσωπικά και κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «θα σε βρω στην Καβάλα και θα τα πούμε κωλότουρκε».
Η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» Ροδόπης καταγγέλλει τα γεγονότα και καλεί τους τοπικούς φορείς στον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό στην περιοχή, όπως επίσης και σε αλληλεγγύη με την τουρκική μειονότητα. Επίσης, επισημαίνει ότι στην περιοχή, σε ότι αφορά την τουρκική μειονότητα, η αστυνομία πληροφορείται τα πάντα, γι’ αυτό υπογραμμίζει ότι την επίθεση στο στέκι «την θεωρούμε προσχεδιασμένη για εκφοβισμό των μειονοτικών που τον τελευταίο καιρό αυξήσανε την ένταση στον αγώνα τους για την αναγνώριση της τουρκικής μειονότητας, με αποτέλεσμα μάλιστα και την καταδίκη του ελληνικού κράτους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Στο μεταξύ η περιφερειακή οργάνωση Χρυσής Αυγής Αν. Μακεδονίας – Θράκης αναφέρει για τις κινητοποιήσεις της Δευτέρας: «Στη συνέχεια και μετά το πέρας της όλης εκδήλωσης, το Κίνημά μας αξιοποιώντας την πολιτική μέθοδο του αιφνιδιασμού, έχοντας στο πλάι του τις άψογα παρατεταγμένες πατριωτικές οργανώσεις την περιφέρειας, προέβη σε ειρηνική πορεία στα στενά τις πόλεως, όπου βρίσκονται το Τουρκικό Προξενείο, αλλά και άλλες σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις εκκεμαλισμού και κοσσοβοποίησης που επιχειρούνται -με αμείωτη συχνότητα και ένταση- στην ελληνική μας Θράκη».
«Σκληρά πολιτικά συνθήματα και συχνό ψάλσιμο του Εθνικού μας Ύμνου έξω από τους προαναφερθέντες χώρους προκάλεσε αίσθηση και αμηχανία σε κάποιους μειονοτικούς θαμώνες, που όμως -προς τιμήν τους- κάθισαν σε στάση προσοχής, την στιγμή που ηχούσε στα στόματα των Ελλήνων Εθνικιστών ο Ύμνος…Έπειτα, και βεβαίως χωρίς να συμβεί το παραμικρό, η φάλαγγα των Εθνικιστών αποχώρησε με τελικό προορισμό την Πλατεία “Σπαθιού”, υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας».

Αναφορικά δε, με τις καταγγελίες για «πράξεις βίας εναντίον μειονωτικών - από τους εθνικιστές που συμμετείχαν στην χθεσινή πορεία -, έξω από τις προαναφερθείσες “σφηγκοφωλιές”» η Χρυσή Αυγή σημειώνει ότι «δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία περαιτέρω σχολιασμού του εν λόγω ανοητολογήματος, αλλά οφείλουμε προς πάσα κατεύθυνση να υπογραμμίσουμε και να υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ως Θεσμικό Όργανο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε καμία περίπτωση δεν επιδίδεται σε μη σύννομες ενέργειες και πράξεις και ότι  επ’ ουδενί τρόπω δεν ασκεί πολιτική εκφοβισμού εναντίον κανενός».

----------------------------

3 σχόλια

  1. Αν δεν γ#@ησ$με κυριολεκτικά και μεταφορικά τους κάθε είδους "Κούλογλου", δεν θα μείνει Ελλάδα ούτε στα χαρτιά!!!!!!!!! Φτάνει πια με τον κάθε μισέλληνα τουρκοσπορίτη και ορφανό του Στάλιν που στάζει δηλητήριο για κάθε τι ελληνικό. Αφού δεν τους αρέσει η Ελλάδα, ας ξεκουμπιστούνε μόνοι τους γιατί το άλλο "διώξιμο" θα τους πονέσει πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΡΕ - ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΖΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ...!!!!!!ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.