Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Εξαρθρώθηκε μετά από ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα διακινητών μη νόμιμων μεταναστών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην χώρα. Συνελήφθησαν ...

Εξαρθρώθηκε μετά από ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα διακινητών μη νόμιμων μεταναστών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 31 και 33 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν τη παράνομη έξοδο από την χώρα παράνομων ομοεθνών τους.

Μαζί συνελήφθησαν και 14 συνολικά αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Προχθές το μεσημέρι, ύστερα από πληροφορίες, στην επαρχιακή οδό Εμπορείου - Μεγαλοχωρίου Θήρας έγινε έλεγχος σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος διακινητής και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο παράνομους ομοεθνείς του με τα ανήλικα παιδία τους προς τον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας, προκειμένου να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Βιέννη Αυστρίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης, της υπόθεσης την ίδια ημέρα, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας και ο 33χρονος και εξακριβώθηκε ότι οι δυο διακινητές ενεργώντας από κοινού με συγκεκριμένους ρόλους, μετέφεραν με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στην Θήρα, μη νόμιμους αλλοδαπούς και στην συνέχεια τους οδηγούσαν στο αεροδρόμιο απ' όπου θα αναχωρήσουν με πλαστά ταξιδιωτικών έγγραφα για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι στην περιοχή Περίσσα, την οποία που χρησιμοποιούσαν οι δυο διακινητές γα την προσωρινή διαμονή των διακινούμενων αλλοδαπών, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 12 ομοεθνείς τους.

Στην κατοχή των 14 μη νόμιμων μεταναστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες Βελγίου, Ισπανίας, Δανίας, Βουλγαρίας, Τσεχίας, Αφγανιστάν καθώς και κάρτες επιβίβασης.

Επίσης συνελήφθη ακόμη ένας διακινητής μη νόμιμων μεταναστών στο αεροδρόμιο της Θήρας, ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα μιας αλλοδαπής με τα δυο ανήλικα παιδιά της.

Ακόμη, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, ένας ακόμη 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από την χώρα μιας 25χρονης Αφγανής με τα δυο ανήλικα παιδία της (10 και 2 ετών).

Χθες το πρωί η 25χρονη συνοδεύοντας τα ανήλικα παιδία της και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου Ρουμανικών Αρχών επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας για το Μιλάνο της Ιταλίας. Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 26χρονος Ρουμάνος, ενεργώντας κατ' εντολή τρίτου προσώπου το οποίο αναζητείται, μετέφερε την 25χρονη με τα παιδιά της από τον Πειραιά στην Σαντορίνη και θα την συνόδευε έως ότου φτάσει στον προορισμό της.

Συνελήφθησαν επίσης στο αεροδρόμιο της πόλης,άλλοι 3 αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Σουηδία. Οι τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 27, 31 και 45 ετών, κατηγορούμενοι για χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, οι συλληφθέντες προσήλθαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας, Σουηδικών και Τσέχικων αρχών, προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα για το Όσλο της Σουηδίας.Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και οι κάρτες επιβίβασης που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.  newsit.gr


-----------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.