Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ...

Για την απαγωγή κατηγορείται ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη στο Αίγιο ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμα ένας συμπατ...

Για την απαγωγή κατηγορείται ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη στο Αίγιο ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμα ένας συμπατριώτης του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες κλείδωσαν την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του 40χρονου στο Αίγιο δύο συμπατριώτες τους, ηλικίας 24 και 23 ετών και στη συνέχεια επικοινώνησαν με συγγενείς των θυμάτων στο Πακιστάν ζητώντας τους 10.000 ευρώ, για να τους απελευθερώσουν.

Κατά τη διάρκεια της παράνομης κράτησης των δύο νεαρών Πακιστανών οι φερόμενοι ως δράστες τους τραυμάτισαν με μαχαίρι, μπουκάλια και σιδηρολοστούς, ωστόσο τα θύματα κατάφεραν τελικά να ξεφύγουν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου.

Ο 24χρονος βγήκε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ ο 23χρονος παραμένει νοσηλευόμενος.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, τα θύματα της αρπαγής είχαν μπει παράνομα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.