Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΜΑΛ@Κ@Σ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑ... ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ, ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ@Λ@ΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕ...


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ@Λ@ΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ...

Ο Νίκος Ορφανός είναι ένας ηθοποιός που δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του...

Πρόσφατα μετακόμισε από του Ψυρρή στο Βοτανικό: «Είχε υποβαθμιστεί πολύ η περιοχή. Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι. Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» τόνισε:

«Οι φτωχοί γιατί φτάνουν στην εξαθλίωση και φτιάχνουν μαφίες. Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες. Ο μύθος περί μεταναστευτικής εγκληματικότητας υπάρχει μόνο σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης, τα οποία έχουν γκετοποιηθεί, δεν υπάρχει γενικά. Στην παλιά μου γειτονιά, στου Ρέντη, υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, Πακιστανοί, διάφοροι μετανάστες. Βοηθούν ενίοτε τη μάνα μου, που μένει εκει, είναι ακίνδυνοι. Βγήκανε κάτι μάγκες, μία αληταρία χρυσαυγίτικη, κάτι χαμένα κορμιά και τους παίρνουν στο κυνήγι. Ποιοι είναι λοιπόν οι εγκληματίες; Αυτοί που σηκώνουν το δάχτυλο, όχι αυτοί που νομίζουν».

-------------------------------

29 σχόλια

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ''ΚΙΤΣΟ'' ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΨΗΛΑ...ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;...
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ... ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 5ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ 8ΧΡΟΝΟ ΗΛΙΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ[Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ] ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.......!!!!!!! ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ......ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ...!!!!!!!!!Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ...ΚΑΚΟ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...!!! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΛΙΝΣΤΑΝ...ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
    ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡ' ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κιτσουμ ισ αυτουσεξ μασιν"

    Μετ: "Κιτσο μου εισαι αυτο-σεξ μασιν (μηχανη που κανει μονη της σεξ- ΜΑΛΑΚΑΣ δηλαδη) "

    Τασουλα.

    Μεταφραση : μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΙΤΣΟΥΜ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Boh8ane tin Mana sou oi Pakistanoi eeee? PWS ME "PROFULAKTIKA" METRA I XWRIS?
    RE OUST PALIOFASHSTA_TOU STALIN POU 8A MAS PEIS OTI OI LHSTES ME KALASNIKOFF EINE ELLHNES ,RE AEI SE KANENA "STALINIKO GKOULANG" NA HREMISEIS BLHMMA....
    G amelethtos (BUZANTINOS)
    YSTER.OTAN ER8W STIN ELLADA 8A EI8ELA POLI NA "BOH8HSW" KAI EGW TIN MANA SOU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΑΜΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την φωνάζουν και "μαμά" την μάνα σου οι ακίνδυνοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄Εχεις μεγάλο δίκιο "κύριε" Ορφανέ ! Αυτός που σκότωσε τον Λαζανά ΄Ελληνας ( ;; ) ήταν , κι αυτός που σκότωσε τον Καντάρη πάλι ΄Ελληνας ( ;; ) ήταν και αυτός που κακοποίησε την ανήλικη Μυρτώ επίσης ΄Ελληνας ( ;; ) ήταν , κι αυτοί που έχουν εξαφανίσει τα κατοικίδια όλοι ΄Ελληνες ( ;; ) είναι ! Δεν μας παρατάς ρε άνθρωπε , που βγήκες και πουλάς τρέλλα !!! ΄Αντε στα τσακίδια παλιο - ανθρωπιστή του κ΄λου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και γιατί να μας ενδιαφέρει το τι δήλωσε ο συγκεκριμένος μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Poia moufa einai auth h loulou pou milaei etsi. Poustariio, koumouna. Posous put$ous exeis arpaksei moth adelfh???.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετανάστες στην Ελλάδα δυστηχώς δεν υπάρχουν γιατί η χώρα δεν έχει δείξει οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική.Ίσως σε κάποιους που δεν έχουν απασχολήσει τόσο τις αρχές στο μέλλον να γίνουν κάποιες εξαιρέσεις,ίσως. Αλλά οι πιό πολλοί δεν είναι παρά λαθροέποικοι γενοκτόνοι.Προς το παρόν είμαστε ακόμα η χώρα 'πλυντήριο' της Ευρώπης.Οι μουσουλμάνοι δε είναι τεράστιο πρόβλημα δημογραφικά,έχω πατέρα Αιγυπτιώτη (Έλληνας απο Έλληνες γονείς) και γνωρίζω πολύ καλά την συμπεριφορά τους απέναντι στους Έλληνες της Αιγύπτου,μην έχετε αμφιβολίες για το τι μας περιμένει με όλους αυτους. Ο κατα τ΄άλλα συμπαθής ηθοποιός μάλλον δεν τους έχει 'παίξει' στην έδρα τους γι αυτό και τα λέει αυτά,μην τον παρεξηγήται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΑΒΒΑ..
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΙΟΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ VODAFONE ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΘΕΝΙΚΗΣ...

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. A RE KITSO PIDIKSE THN TASOYLA KAI ASE TOYS MAOU MAOU SE MAS EMEIS TXA SOY TOYS KANO,YME MPLEMARE APO MAYROI POY EINAI KAI SY BOYLOSE OLES THS TRHPESOY KAI PIASE THN TASOYLA,EISAI GAIDOYROTSOMBANHS ME KINITO TELIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τη μανα σου μπορει να τη βοηθανε αλλα εγω που ειμαι Ελληνιδα , λευκη , νεα δεν μπορω να βγω εξω απο το σπιτι μου ουτε την ημερα γιατι το προσωπο και η συμπεριφορα τοσων και τοσων αφρικανων , πακιστανων, ασιατων κτλ, κτλ, μονο " να σε βοηθησω" δεν φωναζει. Τοσο δυσκολο ειναι πια να καταλαβουν καποιοι οι Ελληνεs αντρεs - γιατι οι γυναικεs το εχουν καταλαβει θελω να πιστευω- οτι ο ξενοσ ειναι και ξενοs στη συμπεριφορα και στη ζωη του γενικοτερα? Η ελληνικη κοινωνια - ωσ συνολο - επρεπε να προστατευσει το 15χρονο παιδι τηs και δεν το κανε. Και υπαρχουν ειδεχθη εγκληματα που δεν εχουν κινητρο τη ληστεια ...οπωs ο βιασμοs αs πουμε, αλλα εσυ ωs αντραs δεν χρειαζεται να ανησυχειs τοσο πολυ γι' αυτο. Εισαι τυχεροs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΣΚΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ
    ΞΑΝΑΔΕΙ......
    ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ
    ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ
    ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΦΑΓΜΕΝΗ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αμ δεν ειναι ο μοναδικος... πηρα λογω παραλιας 2 φορες φετος το περιοδικο μοδας (και τσοντας οπως αποδειχτηκε) elle για να χαζολογαω στα μπανια και ειχε ρε παιδια και στο τευχος ιουλιου αλλα και στο τευχος σεπτεμβριου που ηδη κυκλοφορει συνεντευξεις 'καλλιτεχνων' εναντια στην χρυση αυγη... ε, ειλικρινα σιχαθηκα!!! μιλαμε για στοχευμενη προπαγανδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι γνωστό ότι ο καλιτεχνικός χώρος κατακλύζεται από ομοφυλόφιλους και αριστερούς στην πλειοψηφία του. Οπότε και αυτά που λένε ορισμένοι που θέλουν να το παίζουν μορφωμένοι και να εκφράζουν γνώμη, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Το αν τους βρίζουμε είναι γιατί έτσι μας αρέσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία με ελευθερία σκέψης και λόγου. Οπότε κάθε που θα εκφέρουν γνώμη θα έχουν και απάντηση. Ας λένε ότι μαλακίες θέλουν. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ..
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΛΟΚΟΜΜΟΥΝΟ.......
    ΕΓΩ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κιτσο σαλτα και γαμισου αγορι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α ρε Κιτσο και καθε Κιτσο μαλακοπιτουρα. Η μαλακια, δοξα το θεο, ειναι οτι δεν ειχαμε ποτε μια κοκκινη χουντα σε στυλ Σταλιν η Κιμ Γιονγκ Ιλ. Εκει να δεις γελια. Θα επρεπε να σας μαζεψουν ολους και να σας στειλουν για εντατικα ενα χρονο στην Β. Κορεα. Στις χωρες που βιωσας τον κομμουνισμο σε ολο του το μεγαλειο δεν θελουν ουτε να ακουσουν ουτε να θυμουνται και καποιοι αλλοι πανε γυρευοντας. Ξεφτυλισμενα κορμια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. γνωστη η (((εταιρια))) και οι επιλογες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γιατι σε ΔΙΑΛΕΞΕ η ΠΑσΙΦΑΝΗs (((εταιρια)) οιθοποιε???
    ΚΙΤΣΟΥΣΣ εινι πιο ιεξυπνους απου σιενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ta polla logia einai perita giasena na asholite kanis to onomasou martiri poso kitsos eisai stinpragmatikotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. επειδη μετα τη βοηθεια θα τους δινει κανενα κομματι ψωμι η κανενα μεροκαματο ! για να τους κοψει η πεινα και να μην εχουν τι να φανε και θα σου πω κιτσο που κανεις και τον ανετο ! κομματια θα την κανουνε για 10 ευρω .. ! παναθεμα σας ψευτοανετοι και μορφωμενοι που δε λογαριαζετε τπτ .. ολοι ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι με τα καλασνικοφ την καταγωγη τους ... πλεον δεν σε σκοτωνουνε μετα τη ληστεια αλλα πριν .. μπαμ και κατω . δε φτανει που σου παιρνουνε και το σωβρακο αλλα επιμενουν φερε και τ αλλα δωσε κι αλλα ενω δεν εχεις αλλα .. κι εκει πανω στα νευρα σου τη φυτευουνε τη σφαιρα !!! αστοδιαολο πια !!!! αντε ευχομαι με την αλλη διαφημιση αν κανεις κιτσο απο εκει που εισαι να πας στην εκαλη ! καραγκιοζη και σε συμπαθουσα λεει ο μαλακας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.