Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ (ΜΠΟΥΡΓΚΑΖ) ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Η επίθεση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας είναι έργο ειδικής υπηρεσίας μιας ξένης χώρας. Αυτό δήλωσε χθες σε συνέντευξή του στις ’24 ώρες’ ...

Η επίθεση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας είναι έργο ειδικής υπηρεσίας μιας ξένης χώρας.
Αυτό δήλωσε χθες σε συνέντευξή του στις ’24 ώρες’ ο Ισραηλινός επιχειρηματίας και εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφαλείας, Άμνον Χάλπερ.

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι η επίθεση κατά των ισραηλινών τουριστών στις 18 Ιουλίου είχε σχεδιαστεί από μυστικές υπηρεσίες, αφού είχε εντοπιστεί ο σωστός τρόπος και χρόνος.

«Δεν υπάρχουν μάρτυρες ή τουλάχιστον κανένας από τους μάρτυρες δεν ζει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε κάθε ίχνος και παρά το ότι έχουν περάσει τρεις εβδομάδες, ούτε η Ίντερπολ, ούτε η CIA κατάφεραν να βρουν κάτι και αυτό δηλώνει ότι δεν υπάρχει πίσω κάποια τρομοκρατική οργάνωση αλλά μια Υπηρεσία Κρατικής Ασφαλείας», δήλωσε ο Χάλπερ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι και το γεγονός ότι μετά τόσο χρόνο δεν έγινε κατορθωτό να εξακριβωθεί ούτε η εθνικότητα ούτε το όνομα του δράστη, οι υπόνοιες οδηγούνται προς την αναφερθείσα κατεύθυνση.

Ο εμπειρογνώμονας δήλωσε η βομβιστική ενέργεια αποτέλεσε ‘εύκολο στόχο’ από το γεγονός ότι δεν είναι δύσκολο να κρυφθεί ότι το Μπουργκάς έχει πολλούς Ισραηλινούς επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. echedoros-a.gr

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.