Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΕΛ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ...!!!

Προκλητικός στις δηλώσεις του ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Μπουκάγια Χατζίγιεφ, δήλωσε μεταξύ άλλων στη διάσκεψη Τύπου πριν τον επαναλη...

Προκλητικός στις δηλώσεις του ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Μπουκάγια Χατζίγιεφ, δήλωσε μεταξύ άλλων στη διάσκεψη Τύπου πριν τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ πως στις καρδιές της ομάδας του κυμματίζει η σημαία του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και της ...Τουρκίας, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει τους 20.000 φιλάθλους των "γαλαζοκίτρινων" να γίνουν Αζέροι!
Σε σχετική ερώτηση για τις πιθανότητες πρόκρισης ο Μπουκάγια Χατζίγιεφ δήλωσε: "Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. Και οι δύο ομάδες παίζουν γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο, θα δούμε στο γήπεδο ποια θα περάσει".

Για τα αγωνιστικά του πλάνα συνέχισε λέγοντας: "Θα παίξουμε επιθετικά και θα ψάξουμε το εκτός έδρας γκολ που θα μας δώσει πλεονέκτημα. Θα πρέπει όμως ταυτόχρονα να προσέξουμε και άμυνά μας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον ΑΠΟΕΛ να σκοράρει".

Το κατάμεστο ΓΣΠ δεν φάνηκε να τον προβληματίζει. "Δεν με προβληματίζει αυτό, αφού η ομάδα μου ήρθε στην Κύπρο για να κάνει το δικό της παιγνίδι και θα προσπαθήσει να κάνει αύριο (σ.σ. Πέμπτη) όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ να χειροκροτήσουν την Νέφτσι και να γίνουν Αζέροι...", είπε.
Την προκλητική ατάκα την άφησε για το τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις ελληνικές σημαίες που θα υπάρχουν στις κερκίδες: ''Δεν φοβόμαστε αυτό το πράγμα. Στις καρδιές μας κυμματίζει η σημαία του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και η τουρκική σημαία...''. alithia.com.cy

--------------------------------------

3 σχόλια

  1. Όταν οι Αποελίστες-Αποέλληνες-Αποελαμίτες πήραν ΜΟΝΟ Ελληνικές σημαίες στο Μπακού, και το ίδιο κάνουν και παντού, προφανώς οι Αζέροι θα έβριζαν με τον ίδιο χυδαίο τρόπο που βρίζουμε εμείς σήμερα. Σε αντίθεση με τους Αποελίστες-Αποέλληνες-Αποελαμίτες, όμως, οι Αζέροι δεν παράλειψαν να πάρουν και δεκάδες σημαίες της χώρας τους, μαζί με τις Τουρκικές και του ψευδοκράτους, ενώ οι του Αποέλ ΠΟΤΕ δεν πήραν σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί τους, γιατί πολύ απλά τη σιχαίνονται, την υποσκάπτουν, την υπονομεύουν και, ακριβώς όπως οι Τούρκοι και οι Αζέροι, δεν την αναγνωρίζουν. Και δεν πρόκειται να πάρουν ούτε απόψε, επιτρέποντας εύλογα στο Χατζίεφ να διερωτάται: «Γιατί αφού είμαστε στην Κύπρο θα έχετε Ελληνικές σημαίες;». Τέλος, μπορεί στη δική σου καρδιά Μπουκάγια Χατζίεφ να υπάρχει η σημαία του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και της Τουρκίας, στην καρδιά, όμως, των οπαδών και παραγόντων της αντιπάλου σου, υπάρχει μόνο της Ελλάδας δυστυχώς και… ντρεπόμαστε γι’ αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι Αποελίστες-Αποέλληνες-Αποελαμίτες πήραν ΜΟΝΟ Ελληνικές σημαίες στο Μπακού, και το ίδιο κάνουν και παντού, δε μίλησε κανείς. Σε αντίθεση με τους Αποελίστες-Αποέλληνες-Αποελαμίτες, όμως, οι Αζέροι δεν παράλειψαν να πάρουν και δεκάδες σημαίες της χώρας τους, μαζί με τις Τουρκικές και του ψευδοκράτους, ενώ οι του Αποέλ ΠΟΤΕ δεν πήραν σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί τους, γιατί πολύ απλά τη σιχαίνονται, την υποσκάπτουν, την υπονομεύουν και, ακριβώς όπως οι Τούρκοι και οι Αζέροι, δεν την αναγνωρίζουν. Μπορεί λοιπόν στην καρδιά του Μπουκάγια Χατζίεφ να υπάρχει η σημαία του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και της Τουρκίας, στην καρδιά, όμως, των οπαδών και παραγόντων του Αποέλ, υπάρχει μόνο της Ελλάδας, αλλά ΔΕΝ υπάρχει της Κύπρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://theespsnicosiablogspot.wordpress.com/2012/08/31/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B1%CE%B6%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%B9-v-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.