Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ...!!! ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΡΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ...!!!

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Σύρου και πάντως όχι στο ίδιο κελί, κρατήθηκαν τη νύχτα ένας ειδικός φρουρός, ο ... σκοπός τ...


Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Σύρου και πάντως όχι στο ίδιο κελί, κρατήθηκαν τη νύχτα ένας ειδικός φρουρός, ο ... σκοπός των κρατητηρίων κι ένας ντελιβεράς, οι οποίοι κατηγορήθηκαν από τον 21χρονο δράκο της Πάρου πως τον χτύπησαν. Σύμφωνα πληροφορίες που δημοσιεύει το bloko.gr, ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος Ασφαλείας σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία, οδήγησε σε χώρο κράτησης τους δύο καταγγελόμενους και τώρα, αναμένεται με το καράβι της γραμμής ιατροδικαστής από την Αθήνα ώστε να εξετάσει τον κατηγορούμενο για την φρικιαστική κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς και ν' αποφανθεί εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης και αστυνομικής αυθαιρεσίας.

3 σχόλια

  1. Stin germania enas gonios pou skotwse me pistoli mesa sto DIKASTHRIO ton GiougkoslaBo Biasth -Dolofono tou paidiou tou,efage 2 ebdomades fulakh nomizw-STHN SOUHDIA STA "LEUKA" KELIA TWN KRATHTHRIWN TRWS TO KSULO THS ZWHS SOU META SOU LENE OTI MALLON OMEIREUTIKES OTI SE KTUPOUSAN DIOTI STIN SOUHDIA DEN BASANIZOUME KRATOUMENOUS,,SE KOIMHZOUN NHSTIKO,KAI OTAN ZHTAS EISAGGELEA GELOUN MAZEI SOU---ASE POU DEN EXEI KAI IATRODIKASTES!!!
    GIATI TO MPOURDELLO (ELLAS)EXEI TOSO UPERASPISTIKOUS EGGLHMATIKOUS NOMOUS UPER TWN PARANOMWN -BIASTWN KAI DOLOFONWN?
    MHPOS OI PSUXIATROI 8A PREPEI NA ARXISOUN NA EKSETAZOUN KAI KAPIOUS NOMO8ETES?-MHPOS TOUS NOMOUS STIN ELLADA TOUS FTEIAXNOUN TIPOTA PARANOMOI PAKISTANOI EGGLHMATIES?
    OLA NA TA PERIMENEIS APO MIA XWRA MPOURDELLO!!
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να πιάσουν το ανθρωπόμορφο κτήνος πέρασε ένας μήνας και αν δεν υπήρχαν μαρτυρίες ακόμα θα έψαχναν. Μόλις όμως το κτήνος είπε μια μαλακία, έτρεξαν οι καραγκιόζηδες να "σχηματίσουν" δικογραφία για το παραγγελιοδόχο (αν είναι δυνατόν!!!!) και τον φρουρό. Ξηλώστε τα γαλόνια του καραγκιόζη τώρα. Είναι ανάξιος να φέρει το σχήμα του Έλληνα αξιωματικού!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν δεν ντρέπεσαι ρε πούστη της ΔΗΜΑΡ την επόμενη φορά ένα κουρταδόσκατο θα πάρεις, αλά Καρατζαφέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.