Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΩΣΗ...!!! ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... "ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ...!!!

«Την ίδια στιγμή κρύβει από το λαό ότι τα κύματα των μεταναστών θα πληθύνουν όσο οι σύμμαχοί της, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, με τις απροκάλυπτες επε...

«Την ίδια στιγμή κρύβει από το λαό ότι τα κύματα των μεταναστών θα πληθύνουν όσο οι σύμμαχοί της, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, με τις απροκάλυπτες επεμβάσεις τους, φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στη Συρία».

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «το μεγάλο πρόβλημα της συσσώρευσης μεταναστών που διαρκώς θα οξύνεται, δεν αντιμετωπίζεται με την επίδειξη αγριότητας, βαρβαρότητας στα θύματα».

Επιπλέον, ζητά «να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους μετανάστες θέλουν να φύγουν από τη χώρα προς άλλες χώρες της ΕΕ, να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους επιθετικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά των λαών της Αφρικής και της Ασίας, να μη συμμετέχει η χώρα με κανένα τρόπο στις επεμβάσεις και στον πόλεμο στη Συρία».


-----------------------------

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ! ΑΣ ΕΠΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΚΚΠ(= ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΣΤΗ ΛΑΧΩΡΗ. ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.