Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΛΑΓΑΝΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ... ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ...!!

Τρία άτομα, αλβανικής καταγωγής, συνέλαβε η αστυνομία στη Ζάκυνθο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των κλοπών κατ’ εξακολούθηση και της κα...

Τρία άτομα, αλβανικής καταγωγής, συνέλαβε η αστυνομία στη Ζάκυνθο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των κλοπών κατ’ εξακολούθηση και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αφού διαπιστώθηκε ότι «ξάφριζαν» παραθεριστές στο Λαγανά.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από λουόμενους στην ευρύτερη περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις αλλοδαποί είχαν συγκροτήσει ομάδα με σκοπό την κλοπή από τους παραθεριστές, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, ηλεκτρονικών συσκευών, κινητών τηλεφώνων και τιμαλφών.

Αρχικά οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς σε μπαρ στην πόλη της Ζακύνθου και στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε το κινητό τηλέφωνο είχε κλαπεί από 28χρονη τουρίστρια, υπήκοο Σερβίας, στην παραλία του Λαγανά.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των τριών Αλβανών βρέθηκαν:
• 18 κινητά τηλέφωνα
• 6 φωτογραφικές μηχανές
• 2 αντρικά ρολόγια χειρός
• 3 συσκευές αναπαραγωγής ήχου ( i - pod )
• το χρηματικό ποσό των 1.510 ευρώ

Επιπλέον στην οικία του 21χρονου υπηκόου Αλβανίας βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 2 γραμμαρίων περίπου.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου έχουν εξιχνιασθεί εννέα ακόμη υποθέσεις κλοπών κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι οι τρεις αλλοδαποί αφαίρεσαν:

• Την Τετάρτη (18.07.2012) το πρωί στον Λαγανά Ζακύνθου, από υπήκοο Μ. Βρετανίας συσκευή αναπαραγωγής ήχου ( i - pod ) αξίας 300 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
• Την Τρίτη (31.07.2012) το πρωί στην παραλία του Λαγανά Ζακύνθου από υπήκοο Μ. Βρετανίας μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.
• Την Τετάρτη (01.08.2012) το πρωί στον Λαγανά Ζακύνθου, από υπήκοο Μ. Βρετανίας το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία συσκευή αναπαραγωγής ήχου αξίας 310 Λιρών Αγγλίας.
• Την Πέμπτη (02.08.2012) το πρωί στον Λαγανά Ζακύνθου αφαίρεσαν από υπήκοο Σερβίας μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
• Το Σάββατο (04.08.2012) το πρωί στην παραλία του Λαγανά Ζακύνθου από υπήκοο Ιταλίας ένα κινητό τηλέφωνο.
• Το Σάββατο (04.08.2012) το πρωί στον Λαγανά Ζακύνθου, από υπήκοο Ιταλίας ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.259 ευρώ.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν επιστράφηκε στους κατόχους τους, ενώ από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και σύμφωνα με τον τρόπο δράσης της ομάδας οι τρεις Αλβανοί κατηγορούνται ακόμη ότι αφαίρεσαν:
• Την Κυριακή (01.07.2012) το μεσημέρι στον Λαγανά Ζακύνθου, από υπήκοο Μ. Βρετανίας ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 500 ευρώ.
• Την Πέμπτη (12.07.2012) το πρωί στην παραλία του Λαγανά Ζακύνθου, από υπήκοο Αλβανίας δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.
• Την Δευτέρα (23.07.2012) το πρωί στον Λαγανά Ζακύνθου, από υπήκοο Μ. Βρετανίας ένα κινητό τηλέφωνο και ένα φορητό υπολογιστή συνολικής αξίας 2.300 ευρώ.
Παράλληλα η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου βρίσκεται σε εξέλιξη για την διερεύνηση του ενδεχόμενου διάπραξης από τους συλληφθέντες και άλλων κλοπών.

Οι τρεις αλλοδαποί με τις σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, οδηγήθηκαν στον ανακριτή Ζακύνθου.

-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.