Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ", ΟΙ "ΤΡΕΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ" ΚΑ ΤΟ... ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ! ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ...

xryshaygh.com._ Παραμυθένια αποδεικνύεται η εκδοχή των καναλιών για τον ξυλοδαρμό κάποιων Ελλήνων «που φορούσαν μαύρες μπλούζες και ήταν...


xryshaygh.com._ Παραμυθένια αποδεικνύεται η εκδοχή των καναλιών για τον ξυλοδαρμό κάποιων Ελλήνων «που φορούσαν μαύρες μπλούζες και ήταν κοντοκουρεμένοι», άρα «έμοιαζαν με χρυσαυγίτες», από «Τρελούς του Αλλάχ» κατά το προχθεσινό «αντιρατσιστικό» συλλ-αλητήριο! Αποδεικνύεται τώρα, πως αυτοί που τις «άρπαξαν» -στα πλαίσια της πρώτης δόσης της απονομής του… οθωμανικού δικαίου- ήταν «αλληλέγγυοι», «συμπαραστάτες» και λοιποί αριστεριστές!

Η αποκάλυψη του μεγάλου κάζου που έπαθαν οι… σύντροφοι, έρχεται από το γνωστό «αλληλέγγυο» Indymedia, απ’ όπου πληροφορούμαστε και την αιτία του… σκυλοκαυγά: κάποιοι «άμαθοι» νεαροί αριστεριστές (οι «μαθημένοι» καθοδηγητές έχουν εκπαιδευτεί άριστα από τη CIA και τη MOSANT να μη διαμαρτύρονται καθόλου για τις φονταμενταλιστικές παρεκτροπές των προστατευομένων τους) … μάλωσαν τους αφιονισμένους Αφγανο-πακιστανούς τζιχαντιστές, γιατί φώναζαν συνεχώς… φονταμενταλιστικά συνθήματα, όπως «Αλλάχ ακμπάρ», «Τζιχάντ» κι άλλα ακατανόητα, που όμως φάνηκαν να έχουν σχέση με «θάνατος στους άπιστους», «Αλλάχ πεθαίνουμε για σένα» κ.τ.λ. Επίσης, οι «άμαθοι» σύντροφοι παρεξηγήθηκαν από το γεγονός που συνέβη –αλλά δεν το είπαν τα κανάλια, για λόγους ευνόητους- κατά τη διάρκεια της πορείας: επειδή ήρθε η ώρα της προσευχής των… αλλαχουακμπάρηδων, σταμάτησε η πορεία κι έγινε δημόσια ομαδική προσευχή στον… φιλεύσπλαχνο Αλλάχ! Ιδού κάποιοι πραγματικά απολαυστικοί διάλογοι μεταξύ των… συντρόφων – αλληλέγγυων και τα συμπεράσματα δικά σας:

4 σχόλια

  1. Πλακα εχει αυτος που λεει οτι θα σταθουν διπλα τους (στους αβγανοπακιστανο κλπ )και ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ !!!!

    πολυ θα ηθελα να τον δω σε βιντει να τους κανει αντιθρησκευτικη ζυμωση !!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ γιατι ειχαν ξυρισμενο (!!!) κεφαλι ...

    Φαντασου να τους κανεις αντιθρησκευτικη ζυμωση εναντιον του αλαχ ..

    Σε δευτερολεπτα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΕΦΑΛΙ..

    ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ (ο τυπος πρεπει να ειναι καθοδηγητης πολυθρωνας και να τα λεει πισω απο την ασφαλεια του λαπτοπ του) ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΑ "ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ" ΤΟΥΣ δηλαδη στις κτηνοβασιες, ακρωτηριασμους ,παιδοφιλιες, αποκεφαλισμους δολοφονιες , βιασμους και προκαταβολικα ΧΟΝΤΡΟ ΣΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...

    (βαζει ΚΑΙ τον εαυτο του μεσα για να γινει μαζικος και πιστευτος αλλα αν κατεβει αυτος να κανει αντιθρησκευτικη ζυμωση στους μουλαδο-αραπαδες εγω θα γινω χορευτρια των μπολσοι )

    - Και κανενας δεν βγηκε να του πει :
    Συντροφε για πηγενε εσυ που τα λες να μας δειξεις πως να τους κανουμε αντιθρησκευτικη ζυμωση γιατι εμεις και μονο που σταθηκαμε διπλα τους μας εκαναν τοπι στο ξυλο...

    Αντιθρησκευτικη ζυμωση στους ταλιμπαν!! χα χα χα , καλοοο!!

    Παντως νασαι καλα στοχε !!! γελασαμε !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδια με τις ψειροκατοικημενες γενειαδες, θέλουν να κάνουν και αντιθρησκευτικη ζύμωση στους κανιβαλους. Ειναι πολύ γενναία αλλά ελπίζω να ειναι εξίσου γοργοποδαρα όταν θα δουν τις χαντζαρες των Ταλιμπάν , των σαλαφιστων, των τακφιριστων κλπ. Και ξερουν αυτοι να κοβουν λαιμους αριστοτεχνικα. Σιγά μην αφήσουν τις 72 παρθένες που τους περιμένουν στον παράδεισο ή τα 28 αγοράκια (έχει φροντίσει ο δικός τους και για τους παιδεραστες- αδερφες) για χάρη του INDYMEDIA. ALLAHU AKBAR συντρόφια και καληνύχτα ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντικαταστείστε στα κείμενα και στις δηλώσεις τους την λέξη "φασισμός" με την λέξη Ελλάδα, και θα έχετε ξεκάθαρη την εικόνα για το τι πρεσβεύουν οι άπλυτοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sas to exw grapsei edw kai mia ebdomada edw ston Stoxo----EGRAFA KALA NA PA8OUN OI "ELLHNES" POU KSULOFORTW8HKAN APO TOUS PARANOMOUS KSENOUS STIN POREIA TOUS STO SYNTAGMA DIOTI EINE TA IDIA SKATA ,EINE SYRIZAIOI "ANTIRATSISTES".............
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.