Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ... ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ.... Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...!

Την άμεση παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού ζητεί με επιστολή του ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη Βασίλης Χειρδάρης, προκειμ...

Την άμεση παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού ζητεί με επιστολή του ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη Βασίλης Χειρδάρης, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο κ. Χειρδάρης αναφέρει ότι η πελάτισσά του «αντιμετωπίζει άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της»

Σύμφωνα με την επιστολή του δικηγόρου, η γιατρός των φυλακών ήδη ζήτησε «επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση» για την περίπτωσή της αφού προηγουμένως (εχθές Τρίτη) από τις 14:20 έως τις 14:45 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών, γιατί εμφάνιζε λιποθυμικές τάσεις, είχε ζαλάδα και πονοκέφαλο. Μετά τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο κελί της αλλά ζήτησε από τον δικηγόρο της να υποβάλλει το σχετικό αίτημα στη διευθύνουσα των φυλακών.

«Είμαι ο συνήγορος υπεράσπισης και πληρεξούσιος Δικηγόρος της κ. Βασιλικής Σταμάτη. Έλαβα σήμερα τηλεφωνήματα από την πελάτισσά μου η οποία εκδηλώνει την εντονότατη ανησυχία της για την σοβαρή επιδείνωση της υγείας της χθες και πολύ περισσότερο σήμερα. Επισημαίνω ότι η κ. Σταμάτη εξετάστηκε από την Ιατρό κα Καρατζά χθες 31/07/2012, η οποία απεφάνθη ότι χρειάζεται επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση. Μετά τα παραπάνω θα σας παρακαλέσω να επιληφθείτε ΑΜΕΣΑ, ώστε να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κας Σταμάτη, δεδομένου ότι όπως μου ισχυρίστηκε η ίδια, υπάρχει άμεσος και μεγάλος κίνδυνος για την υγεία και την ζωή της» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Χειρδάρης. zougla.gr

----------------------------- 

4 σχόλια

  1. xmm kai apo pote exoun tosa dikaiwmata oi kratoumenoi sto Trelokomeio -Mpourdello( Ellas) wste na thlefwnoun kai malista poles fores mesa apo tis Fylakes tous Dikhgorous twn?
    KAI APO POTE OI LWLLOI EINE LWLLOI MEN GIA TIN FYLAKI YGEIEIS THE GIA NA THLEFWNOUN?
    KAI APO POTE OI KRATOUMENOI STO MPOURDELLO ELLAS EGEINAN OI IDIOI GIATROI KAI KANOUN DIAGNWSEIS GIA TOUS EAUTOUS TOUS OTI DH8EN TRELA8HKAN?
    KAI STIS FYLAKES TOU MPOURDELLOU =ELLAS EKTOS APO PISHNES KAI PSUSTARIES DEN UPARXOUN KANONISMOI GIA ARWSTOUS KRATOUMENOUS? GIATI 8A PREPEI NA EPEMBEI O DIEU8HNTHS H I DIEU8HNTRIA?
    OI FTWXOI ELLHNES KRATOUMENOI EXOUN TA IDIA DIKAIWMMATA ME TOUS -TIS PLOUSIOUS_SIES KRATOUMENOUS WSTE NA EXOUN TO DIKAIWMMA GIA THLEFWNHMATA,PSEUTOGIATROUS,H AITHSEIS STOUS DIEU8HNTES TWN FYLAKWN? TI SOI MPOURDELLO EINE TELIKA H PATRIDA MAS?
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AFOU EINAI PANTRMENH ME TON TSOXATZOPOULO, GIATI AKOMA THN LENE "STAMATH" ?????

    OPOS THN ALLH KOTA THN MHTSOTAKENA THN 8ODORA,, EINAI PATREMENH ME TON KOUVELO, KAI AKOMA THN ONOMAZOUNE ME TO ONOMA TOU SKOTOMENOU MPAKOGIANH..!!!

    LAKIS GALIOURHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α να χαθείτε ρε που κατηγοράτε αυτές τις ηρωικές μάνες. Αυτές θέλουν μόνο το καλό σας και σείς δεν ντρέπεστε να τις κατηγοράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ VIP ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΛΠ..ΠΡΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΛΗΔΑΝ ΟΥΔΕΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.