Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ - ΛΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... 50 - 50 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enikos.gr. από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ασφάλειας, οι πινακίδες που είχε το αυτοκίνητο...


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enikos.gr. από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ασφάλειας, οι πινακίδες που είχε το αυτοκίνητο των ληστών-δολοφόνων της Πάρου ήταν πλάστες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατά τη διαφυγή τους οι τέσσερις αδίστακτοι ληστές στην περιοχή Αμπελά. Οι δράστες είχαν φροντιστεί όμως να βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητο για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν για να σβήσουν ίχνη DNA που θα υπήρχαν μέσα σε αυτό και o δεύτερος λόγος για να καθυστερήσουν τις αρχές να διαπιστώσουν ότι οι πινακίδες ήταν πλαστές και παρέπεμπαν σε ενοικιαζόμενο όχημα.

Η έρευνα όμως της Αστυνομίας, αποκάλυψε ότι ο αριθμός πλαισίου του αυτοκίνητου, με το οποίο οι ληστές - δολοφόνοι, έφτασαν στην Πάρο, είχε κλαπεί από το 2010.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν κατασκευάσει μια πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας με τα στοιχειά όμως πραγματικού οχήματος εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων από την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί τώρα δίνουν 50% πιθανότητες οι δολοφόνοι του 51χρονου Δημήτρη Μίχα να βρίσκονται ακόμη στην Πάρο.  enikos.gr

------------------------------

1 σχόλιο

  1. ena pragma pou den mporw na katalaBw isws epeidh zw kai para polla xronia sto Ekswteriko eine h adynamia h I Alergia tis Ellhnikhs Astynomias sta elikoptera---EDW STO EKSWTERIKO SE MEGALES POLEIS APOGEIWNWNTE AMESWS ASTYNOMIKA ELIKOPTERA MAZEI ME TA ASTYNOMIKA AMAKSIA SE LHSTEIES-TROMOKRATIKES PRAKSEIS-DOLOFONIES KTL, MHPOS DEN KSEROUN STIN ELLADA NA PILOTAROUN ELIKOPTERA?
    DIOTI OUDEIS LHSTHS H KAKOPIOS MPOREI NA KSEFUGEI APO TA ELIKOPTERA EITE SE POLI EITE SE XWRIO EITE SE 8ALASSA.......
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.