Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ 5 - 2 ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΜΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2ο E.B.S.L. ΠΟΥ ΔΙΕΓΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...!

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Ανδρών Άμμου στη 2η Ευρωπαϊκή Λίγκα Beach Soccer (E.B.S.L.), στους Ολυμπιακούς αγώνες 2012, όπου οι διεθνε...

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Ανδρών Άμμου στη 2η Ευρωπαϊκή Λίγκα Beach Soccer (E.B.S.L.), στους Ολυμπιακούς αγώνες 2012, όπου οι διεθνείς μας συνέτριψαν τους Τούρκους με 5-2 και έβαλαν πλώρη για την πρόκριση.

Αν και η Εθνική Ελλάδας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα (0-1), κατάφερε με εντυπωσιακή αντεπίθεση διαρκείας να φέρει τα πάνω κάτω πριν τελειώσει το πρώτο (από τα τρία συνολικά που παίζονται) δωδεκάλεπτο να πάρει για τα καλά τα ηνία του ματς προηγούμενη με σκορ 3-1 (5’ Νίκος Μπερτσιάς 1-1, 8’ Νεκτάριος Μπερτσιάς 2-1 και 10’ Μπούσμπουρας 3-1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε με την ίδια απόδοση και στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, όταν ανέβασε ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ πάλι με τον Νίκο Μπερτσιά (14ο λεπτό 4-1) και τον Κουβαρά (18ο λεπτό 5-1). Οι Τούρκοι διεθνείς απλώς μείωσαν και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (5-2, 33ο λεπτό).

ΕΛΛΑΔΑ: Νικολάου (Gk), Κωνσταντακόπουλος, Παπασταθόπουλος, Δελαπόρτας, Τριανταφυλλίδης (αρχική πεντάδα), Νίκος Μπερτσιάς, Νεκτάριος Μπερτσιάς, Κουβαράς, Μπούσμπουρας, Πέρτσας (Gk). Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012. 


-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.