Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΙΤΙΑ ΕΦΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...!!!

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ... ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΓΙΚΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖ...

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ... ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΓΙΚΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... (Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ;):

«Ξένιος Ζευς». Αθήνα. Μεσημέρι Σαββάτου 4ης Αυγούστου με ζέστη και ανύπαρκτη κίνηση. Πόλη άδεια και βουβή. Λεφούσια από φασίστες με και χωρίς στολή αφαιρούν από το σώμα της με χειρουργικά γάντια κάθε ζωντανό και σκουρόχρωμο οργανισμό.

Μας φτύνουν μέσα στη μούρη μας…

«Ξένιος Ζευς». Αθήνα. Μεσημέρι Σαββάτου 4ης Αυγούστου με ζέστη και ανύπαρκτη κίνηση. Πόλη άδεια και βουβή. Λεφούσια από φασίστες με και χωρίς στολή αφαιρούν από το σώμα της με χειρουργικά γάντια κάθε ζωντανό και σκουρόχρωμο οργανισμό. Ένα μεθοδικό και καλά σχεδιασμένο πογκρόμ μέσα σε μια απελπιστική σιωπή. Αφίσες, κείμενα, πορείες, συγκρούσεις, συλλήψεις, συνελεύσεις, αλλά την κρίσιμη στιγμή ντροπή και απόγνωση. Αδυναμία που σε συντρίβει.

Μπάτσοι, άντρες και γυναίκες, από περιπολικά, μηχανές, κλούβες, φορτηγάκια λευκά «συμβατικά», ασφαλίτικα, κάθονται και απολαμβάνουν τον καφέ τους σε καφετέρια πάνω στην Αχαρνών, στο ύψος του αγίου νικολάου. Το διασκεδάζουν. Ακριβώς δίπλα τους έχουν ακινητοποιημένους όρθιους περίπου είκοσι μετανάστες, δίπλα σ’ ένα κλειστό περίπτερο, σχεδόν κρυμμένους, περιμένουν να τους «παραλάβουν».

Στην Γ΄Σεπτεμβρίου, πενήντα μετανάστες μαντρωμένοι πίσω από μια αλυσίδα, μπροστά στην έξοδο του ΟΤΕ, κοιτάζουν αμίλητοι τριγύρω, μήπως φανεί καμιά βοήθεια. Καμία. Ελάχιστος κόσμος. Ή πίνει καφέ στην πλατεία ή επιδοκιμάζει: «Και να τους πιάσουν, θα τους αφήσουν μετά».

Η ίδια εικόνα σε όλη την πόλη. Τα σάπια κρέατα με τα εθνόσημα είναι παντού. Μπαίνουν σε μαγαζιά μεταναστών στην Αχαρνών όπου συλλαμβάνουν ακόμη και τους πελάτες, σε πολυκατοικίες γύρω από τη Μάρνης, περιμένουν τα «θηράματά» τους έξω από τους σταθμούς του τρένου, στα άνω πατήσια, στη βικτώρια, στην ομόνοια, παραμονεύουν σε σκιά επί της Αλεξάνδρας μήπως βγει κανένας μετανάστης από την πλαϊνή έξοδο του πεδίου του άρεως, ανεβοκατεβαίνουν την Πατησίων. Σε διάφορες γωνίες, μέσα στη σιωπή πάντοτε, βλέπεις ομάδες μεταναστών και γύρω τους κυνηγούς κεφαλών.

Δεν είναι μια συνηθισμένη αστυνομική κατασταλτική επιχείρηση. Είναι μια κεντρική πολιτική επιλογή της «δημοκρατίας» για ένα φασιστικό «Μεσημέρι των Κρυστάλλων», με προετοιμασία και υπολογισμένες λεπτομέρειες. Να έχει πάει για μπάνιο ο «λαός», αυτοί που έχουν μείνει να βλαστημούν τη μοίρα τους, ευκαιρία να τους «ανακουφίσουν» με θέαμα «ασφάλειας» και εξευτελισμού του «άλλου». Ο στόχος δεν είναι μόνο να αφανίσουν από την πόλη τους μετανάστες, να τους συλλάβουν, να τους εξαφανίσουν από τα μάτια των νοικοκυραίων. Ο στόχος είναι να τους εξοντώσουν σωματικά και ψυχικά. Να μην μπορούν ούτε σε σπίτι να μείνουν, ούτε να βγουν έξω, ούτε να αναζητήσουν φαγητό, ούτε να ψάξουν για δουλειά, ούτε -πολύ περισσότερο- να μπουν στη χώρα. Ο στόχος είναι να μην ζουν.

Εμείς οι ζωντανοί πρέπει να δώσουμε συντριπτική απάντηση. Εμείς δεν πρέπει μόνο να ανταποδώσουμε το φτύσιμο, πρέπει να τους πνίξουμε μέσα στα σκατά τους.


-----------------------------

8 σχόλια

  1. ..Meshmeri 4=hs Augoustou ,zesth ligh kinhsh stous dromous ths A8hnas ,BouBh kai paraluth h Ellhnikh koinwnia apo tin Egglhmatikh praksh Pakistanou Paranoma euriskomenou stin xwra mas (LA8rometanasth),O Opios prospa8hse na BIASEI,NA LHSTEPSEI,KAI NA SKOTWSEI 15 KORITSI ELLHNIKHS OIKOGENEIAS POU PARA8ERIZE STIN PARO!!!TO OPIO XAROPALEBEI AKOMA.
    KSAFNIKA EMFANIZWNTE STOUS DROMOUS THS A8HNAS ELLHNES ASTUNOMIKOI POU "MAZEBOUN" KSENOUS PARANOMOUS....--EPITELOUS AKOUGETE APO POLLA ELLHNIKA XEILH-EPITELOUS LENE OLOI OI ELLHNES MIKROI -MEGALOI-ANDRES KAI GYNAIKES....EPITELOUS AUTA TA "KREATA" OI PARANOMOI LHSTEBOUN_SKOTWNOUN_BIAZOUN,EXOUN FEREI TON TROMO ,TON PONO-KAI TIN APOGNWSH STON ELLHNA ,POU BIAZETE ,LHSTEBETE KAI SKOTWNETE KA_8H-ME-RI-NA---EPITELOUS-EPITELOUS LENE XAMHLOFWNA OI ELLHNES BLEPONTAS TIS ASTUNOMIKES KLOUBES NA MAZEBOUN TOUS PARANOMOUS..
    ...O STOXOS TWN PARANOMWN STIN ELLADA EINE NA EKSWNTOSOUN SWMATIKA KAI PSUXIKA TOUS ELLHNES.
    NA MEIN MPOROUN NA ZHSOUN STA SPITIA TOUS OI ELLHNES.
    OUTE NA BGAINOUN APO TA SPITIA TOUS OI ELLHNES,TOUS EPITI8ENTE AMESWS..H LHSTEBOUN TA SPITIA TOUS.
    OI ELLHNES DEN MPOROUN OUTE TIN XWRA NA AFHSOUN, BRISKOUN TO SPITI TOUS LHSTEUMENO KAI KATESTRAMENO OTAN GURNOUN PISW.
    O STOXOS EINE NA PE8ANOUN NA MIN ZOUN OI ELLHNES!!!
    EMEIS OI ZWNTANOI ELLHNES PREPEI NA TOUS DWSOUME TIN APANTHSH,EMEIS DEN PREPEI MONO NA ANTAPODWSOUME TIS PRAKSEIS TOUS,ALA NA TOUS PNIKSOUME MESA STA KSERATA TOUS.....
    (AEI NTE PAIDAKIA TOU INTIMEDIA, OTAN EGW ERXOMOUNA ESEIS PHGAINATE AKOMA)
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χειρότεροι ανθελληνες απο τα σιχαματα του ιντυμιντια δεν υπάρχουν. Που ειναι η καταδίκη τους για τον πακιστανό βιαστή της Πάρου; Ουστ ρε βρωμιάρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ Π.ΨΥΧΙΚΟΥ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε θα τα μαζεψουν αυτα τα καλοπαιδα που κανουν οτι γουσταρουν καινε σκοτωνουν και εχουν και ασυδοσια λογου απο το πανεπιστημιακο ασυλο ?
    Ελληνοφοβία μεχρις εχσχατων απο τους προστατευομενους του SOROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι υπάλληλοι των δουλεμπόρων, των εμπόρων ναρκωτικών, των εκπροσώπων του κεφαλαίου, των ισλαμιστών, των Τούρκων, των ομάδων που εξασφαλίζουν ασφαλή διαφυγή εγκληματιών απο τις χώρες τους σε άλλες χώρες που δεν έχουν πολιτικη και αστυνομική σύνδεση, μπορούν να ανησυχούν ότι θα μας λείψουν αυτα τα δεδομένα που τόσα λεφτα και τόση εξουσία τους έχουν προσφέρει.
    Τους θέλουν εδω ανάμεσα μας όλοι οι ανωμαλοι για να εξασφαλίζουν τον έρωτα τους με άτομα που αρκούνται ακόμη και το 2012 στο ένα κομμάτι ψωμι.
    Εκείνοι που παριστάνουν τους ανθρώπους κρύβουν μέσα τους το θηρίο.
    Είναι απανθρωποι και γι αυτο θέλουν τέτοια δεδομένα στην χώρα μας.
    Ταΐζουν εκείνους που βασανίζουν τους έλληνες, τους νόμιμους κατοίκους αυτής της γης.
    Εάν οι παράνομοι έχουν δικαιώματα, οι νόμιμοι τι έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELLINES KSYPNATE.BGEITE STOYS DROMOUS.EPANASTATISTE.KATW I PSEYTOKYBERNISI,EKSW I TROIKA,OXI STO MNIMONIO,EKSW OI KSENOI.AKOUEI KANEIS?MALLON OXI.EINAI OLOI DIAKOPOULES,PARATHERIZOYN STA NISIA.APO SEPTEMBRI THARXISEI PALI TO GNWSTO KLAMA.THA BGOYN DITHEN KAI OLA TA SYNDIKATA NA KANOYNE POREIES KAI APERGIES...NAI..NAI..TOXOYME KSANADEI TO ERGO.NA DW POTE THA BALEI MYALO O KLASIKOS,O MALAKAS O ELLINAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.