Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ... ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ 157 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ...!

Μνημείο κοροίδίας μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο όσα ακολουθούν και αποτελούν αποτύπωμα της πολιτικής που ακολουθεί και η σκλαβα Ιταλία....


Μνημείο κοροίδίας μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο όσα ακολουθούν και αποτελούν αποτύπωμα της πολιτικής που ακολουθεί και η σκλαβα Ιταλία...

Ένα αλιευτικό με 157 επιβαίνοντες, ανάμεσα στους οποίους είναι 124 Σύρους υπήκοοι, που έφυγαν για να σωθούν από την κλιμακούμενη βία στη χώρα τους, αναχαιτίστηκε κοντά στις νότιες ακτές της Ιταλίας και ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι Κροτόνε όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στο πλοίο επέβαιναν επίσης 30 Αφγανοί και τρεις Τούρκοι, οι δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν καθώς υπάρχουν σε βάρος τους υποψίες για εμπορία ανθρώπων. Η κατάσταση της υγείας των ανθρώπων που επέβαιναν στο σκάφος είναι καλή και μεταφέρθηκαν σήμερα σε ένα κέντρο της υπηρεσίας μετανάστευσης στην κοντινή πόλη Ίζολα Κάπο Ριτσούτο της Καλαβρίας.

Τριάντα από τους πρόσφυγες είναι γυναίκες και σαράντα παιδιά. Πηγή: ΑΜΠΕ


Πως αναχαιτίστηκε το πλοίο δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε...

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.