Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

14ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΞΑΦΡΙΖΕ ΔΙΚΥΚΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ... ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ!

Ένας 14χρονος Αλβανός φέρεται να είναι ο δράστης τριών κλοπών οχημάτων (δύο μοτοσικλετών και ενός δίκυκλου μοτοποδηλάτου) στην Καβάλα.   ...

Ένας 14χρονος Αλβανός φέρεται να είναι ο δράστης τριών κλοπών οχημάτων (δύο μοτοσικλετών και ενός δίκυκλου μοτοποδηλάτου) στην Καβάλα.  
Συγκεκριμένα, ο νεαρός, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευαν, κατά το χρονικό διάστημα από 20-8-2011 έως 1-9-2011, αφαίρεσε, από την Καβάλα, δύο μοτοσικλέτες και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

2 σχόλια

  1. Ακολουθάει την παράδοση της πατρίδας του. Στα 14 μηχανές, στα 16 σπίτια, στα 18 ληστείες και αργότερα φόνους. Νά' ναι καλά οι μαλάκες που άνοιξαν τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα γουρούνια,και επίσης αποδυνάμωσαν το Στρατό και την Αστυνομία. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολοκοτρώνη σεβάσου τον πρωθυπουργό γνωστής χώας που δεν είναι η Ελλάδα και τον αιωνόβιο βρυκόλακα. Μην τους βρίζεις γιατί θα σε καταγγείλουν στην γκεστάπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.