Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O KIM ΓΙΟΝΚ-OYN Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ...!!! ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ...;;;

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν παντρεύτηκε και η σύζυγός του ονομάζεται Ρι Σολ-Γιου, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρ...

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν παντρεύτηκε και η σύζυγός του ονομάζεται Ρι Σολ-Γιου, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας, την οποία επικαλείται το νοτιοκορεάτικο υπουργείο Ενοποίησης.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει στα επίσημα μέσα ενημέρωσης φωτογραφίες μιας μυστηριώδους γυναίκας η οποία συνόδευε τον Κιμ σε επίσημες εκδηλώσεις, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποια είναι, κάνοντας τους ξένους αναλυτές να κάνουν διάφορες υποθέσεις σχετικά με το αν πρόκειται για τη φίλη του, τη σύζυγό του ή μια αδερφή του.

Η κρατική βορειοκορεάτικη τηλεόραση μετέδωσε ότι ο Κιμ και η σύζυγός του Ρι παρέστησαν στα εγκαίνια ενός ψυχαγωγικού πάρκου στην Πιονγκγιάνγκ, όπως δήλωσε μια εκπρόσωπος του νοτιοκορεάτικου υπουργείου που είναι αρμόδιο για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πότε ούτε πού παντρεύτηκε το ζευγάρι. skai.gr


-----------------------------

1 σχόλιο

  1. Και μαλιστα ετοιμαζεται και ο γενναιος λαικος αγωνιστης και διαδοχος κιμ γιονγκ μα-λα-κι(για την ωρα)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.