Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑ ΜΗΤΣΟ...;;; ΟΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ...!

Για πολλοστή φορά το προφίλ του εκδότη του ¨Στόχου" (Με όλα τα πραγματικά στοιχεία) εξαφανίστηκε από το facebook, στην προσπάθεια του...

Για πολλοστή φορά το προφίλ του εκδότη του ¨Στόχου" (Με όλα τα πραγματικά στοιχεία) εξαφανίστηκε από το facebook, στην προσπάθεια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ να μειώσει την επικοινωνιακή μας ισχύ.


Αυτή την φορά επιλέχτηκε η Τετάρτη μια δύσκολη πάντα μέρα αφού προετοιμάζεται και ολοκληρώνεται η έντυπη έκδοση του "Στόχου" που κυκλοφορεί από αύριο και επιλέχθηκαν μαζί και άλλα προφίλ συνεργατών της εφημερίδας μας για να "εξοριστούν" από την διεθνή πλατφόρμα επικοινωνίας. 


Παρ' όλα αυτά θα βρούμε τον χρόνο να φτιάξουμε άλλα... Υπενθυμίζοντας στους εμπλεκόμενους για να μην κοιμούνται και ιδιαίτερα ήσυχοι, ότι... ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ... ΜΑ ΚΑΤΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...


"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΑΛΒΑΝΟΙ "ΧΑΚΕΡΣ" (ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ) ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΣΑΪΤ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟΣ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.