Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

E BEBAIA! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙ...;;; ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...!

Δύο φορές την ίδια ημέρα επιχείρησε να κλέψει ένα κατάστημα ένας Αλγερινός με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του στο Ηράκλειο, Κρήτης. Συγκ...

Δύο φορές την ίδια ημέρα επιχείρησε να κλέψει ένα κατάστημα ένας Αλγερινός με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του στο Ηράκλειο, Κρήτης. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος Αλγερινός «οικονομικός μετανάστης» με τον συνεργό του, μπήκαν εχθές το πρωί σε ένα κατάστημα, στην πόλη του Ηρακλείου και αφαίρεσαν από μια 55χρονη πελάτισσα του καταστήματος ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι κινήσεις τους όμως έγιναν αντιληπτές από την παθούσα, η οποία μάταια επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει. Τίποτα όμως δε σταμάτησε τους δύο δράστες που λίγες ώρες αργότερα πήγαν ξανά στο κατάστημα, προφανώς όχι για να επιστρέψουν το κινητό.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από την 55χρονη να μπαίνουν ξανά στο ίδιο κατάστημα και αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αφού κλήθηκαν στο σημείο, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 22χρονο.

Μετά τη σύλληψή του θα κρατηθεί μέχρι να οριστεί δικάσιμος και θα αφεθεί ελεύθερος. Φυσικά ούτε λόγος για απέλαση, καθώς ποιος θα τολμήσει να τον απελάσει.

Η γνωστή επωδός ότι ο λαθρομετανάστης προέρχεται από χώρα που έχει πόλεμο, ότι έχει αιτηθεί πολιτικό άσυλο και ότι δεν έχει χαρτιά που να πιστοποιούν την ταυτότητά του θα εφαρμοστεί και εδώ.

Αλλά και πάλι στην Αλγερία ούτε πόλεμο έχουν, ούτε πολιτικές διώξεις γίνονται για να δικαιολογείται πολιτικό άσυλο και φυσικά πρόκειται για κράτος που διατηρεί προξενική αρχή στην Ελλάδα.  Δεν παίζει όμως καμιά σημασία. Ο Αλγερινός δε θα απελαθεί έτσι και αλλιώς. defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.