Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η CITIGROUP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ... ΤΗΝ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ...!!!

Η 1η Ιανουαρίου του 2013 είναι, σύμφωνα με τη Citigroup, η ημέρα που η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ. Η αμερικανική τράπεζα θεωρεί πιθανή κατ...

Η 1η Ιανουαρίου του 2013 είναι, σύμφωνα με τη Citigroup, η ημέρα που η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ. Η αμερικανική τράπεζα θεωρεί πιθανή κατά 90% την έξοδο της χώρας από το ευρώ τους επόμενους 12 με 18 μήνες.

Η Citigroup επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για ακριβή πρόβλεψη ημερομηνίας, ωστόσο θεωρεί πολύ πιθανή μία έξοδο της Ελλάδας μέσα στα 2 με 3 επόμενα τρίμηνα.

«Αναμένουμε ότι την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ (σ.σ: αναφέρεται ως «Grexit») θα ακολουθήσει μια σειρά από πολιτικές με στόχο να αποτραπεί μια κατάρρευση τύπου ντόμινο στο τραπεζικό σύστημα και κλιμακούμενη οικονομική αναστάτωση» αναφέρουν αναλυτές της τράπεζας.

Η Citigroup αναφέρει ότι μία έξοδος της Ελλάδας δεν ισοδυναμεί με τερματισμό της κρίσης στην ευρωζώνη, ενώ θεωρεί πολύ πιθανά πλήρη πακέτα διάσωσης για την Ισπανία και την Ιταλία. fimes.gr 


-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.