Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΑΙΦΝΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ...

Έδρασε πάλι σήμερα πρωί-πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, όταν διέταξε άσκηση φόρτωσης οπλισμού στο σύνολο των αεροπορικώ...

Έδρασε πάλι σήμερα πρωί-πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, όταν διέταξε άσκηση φόρτωσης οπλισμού στο σύνολο των αεροπορικών μέσων της διακλαδικής δύναμης ταχείας αντιδράσεως, πιο γνωστής ως «Δυνάμεως Δ».
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στις 07:30 το πρωί δόθηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ η προαναφερθείσα εντολή. Σκοπός της άσκησης ήταν να γίνουν οι φορτώσεις των προβλεπόμενων οπλικών συστημάτων σε όλα τα αεροπορικά μέσα (επιθετικά και αμυντικά) της «Δυνάμεως Δ», εντός των προβλεπομένων από τα σχέδια χρόνων. Σημειώνεται, ότι η άσκηση δεν περιελάμβανε μετακινήσεις δυνάμεων, δεν την παρακολούθησε κανένας επίσημος (αρχηγός κ.λπ.) μεταβαίνοντας σε κάποια μονάδα, αλλά έγινε υπό την ευθύνη και την επίβλεψη των κατά τόπους διοικητών των πτερύγων μάχης, ενώ ολοκληρώθηκε νωρίτερα των προβλεπόμενων χρόνων, λόγω αναφοράς πέρατος φόρτωσης από όλους του εμπλεκόμενους.
Για άλλοι μία φορά οι επιτευχθέντες χρόνοι από τις ομάδες φορτώσεως των αεροσκαφών ήταν άριστοι.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.