Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...!!! ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!

Η τ/κ εφημερίδα «Αφρίκα» γράφει ότι το κατοχικό καθεστώς ισοπέδωσε το ε/κ κοιμητήριο στο κατεχόμενο χωριό Τραχώνι με τις ταφόπετρες να με...


Η τ/κ εφημερίδα «Αφρίκα» γράφει ότι το κατοχικό καθεστώς ισοπέδωσε το ε/κ κοιμητήριο στο κατεχόμενο χωριό Τραχώνι με τις ταφόπετρες να μεταφέρονται κάπου αλλού. Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, όπως διαδίδεται, στον χώρο αυτό θα αναγερθεί λεγόμενος αστυνομικός σταθμός.

Η εφημερίδα γράφει ακόμη ότι αυτοί που εκφράζουν παράπονα για την καταστροφή των τουρκικών κοιμητηρίων στις ελεύθερες περιοχές θα πρέπει τώρα να λογοδοτήσουν.

Η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία του δρόμου που οδηγάει στην Μονή του Αποστόλου Ανδρέα στο Ριζοκάρπασο και με τίτλο «Γινόμαστε ρεζίλι στους τουρίστες».

 Γράφει ότι το οδόστρωμα είναι κατεστραμμένο και ενώ οι δρόμοι μέσα στο χωριό είναι ασφαλτοστρωμένοι, ο δρόμος προς την Μονή είναι σε άθλια κατάσταση. koukouvagia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.