Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...!!!

«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβ...


«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».



-----------------------------

20 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι της επιτροπης ειναι Ελληνες? γιατι μαλλον δεν ειναι να διαλεξουν θελουν Ελληνες στην Ελλαδα η θελουν μαυρους κοκκινους κιτρινους μας εφαγε η πολυ δημοκρατια Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε Τ Ε ειναι δυσκολες οι στιγμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αηδία για την κατάντια των ψευτοπροοδευτικών. Δεν πρέπει να περάσει έτσι το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο σαμαράς ο φίλος σου να κανονίσει να πάει στο λονδίνο
    τόσο αγώνα κάναμε μέσα από το στόχο για το σαμαρά
    τι θα γίνει θα μας πηδάνε οι αριστεροί
    κανόνιστε το ρε παιδιά,εσείς τον στηρίξατε τον σαμαρά πολύ και μαζί με εσάς και εμείς πάμε λίγο δυνατά εσείς μπορείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλά κάνουν, αν ήτανε απόφαση Εθνικιστών θα είχε καεί η Αθήνα όπως τον Δεκέμβριο με τον Αλέξη.Τι περιμένετε μωρέ πυρπολήστε τα όλα για να δούν την δύναμη των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή ξεφτιλισμένοι ψευτοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εβραίοι και η ιδεολγία τους κρύβεται απο πίσω.
    Μην ακούτε για τους "έλληνες" ρουφιάνους Κουβέλη και Μητσοτακόγαμπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SAMARA PRODOTI MIA ZOI
    MEGALOI MELAKES POU SE PISTEPSA ME STOXE NA STIRIXOUME TO SAMARA KATARA INE O SAMARAS SOU STOXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερώτηση: Τι σχέση έχουν τα Ολυμπιακά Ιδεώδη με τα ιδεώδη των "ολυμπιακών" αγώνων του σήμερα; Τα αναβολικά, τις μίζες, τις ύποπτες χορηγίες ή το συνονθύλευμα αθλητών διαφόρων εθνών οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις φοράνε την φανέλα της χώρας που δίνει τα περισσότερα δηνάρια και όχι την φανέλα της χώρας από την οποία κατάγονται;
    Ας μας απαντήσει το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής και θα του απαντήσουμε με τη σειρά μας πως θα είναι τιμή μας να αποκλειστεί η Ελλάδα από τους "ολυμπιακούς" αγώνες, της ξεφτίλας, της λαμογιάς, της σαπίλας, δια παντός.
    Μπορείτε να αποκλείσετε όποιον αθλητή θέλετε και για οποιονδήποτε λόγο θέλετε, "δημοκρατία" έχουμε άλλωστε, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε για Ολυμπιακά Ιδεώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουστ υποκριτές βρωμεροί ρατσιστές του κερατά. Ρατσιστές με τους Έλληνες είναι αυτοί που πήραν αυτήν την ελεεινή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.....
    ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.....
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΟΥ
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ......
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ.....
    ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.....
    ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΙΣ
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.....
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΠΙΑ.....
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ..ΓΡΑΦ'ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ..
    ΕΛΛΑΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ..ΞΥΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΣΑΜΠΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θανατος στους νεο-ΕΑΜΟΒΟΥΛΑΡΟΥΣ νεο-μπολσεβικιστες του λαομισητου σοβιετικου καθεστωτος, τους σιχαμερους ανθελληνες, τους ψυχοπαθεις δολοφονους εγκυων γυναικων στη Μαρφιν!!!!!!!

    Καψτε ζωντανα τα παιδακια τους τα σοβιετακια τους!!!!!!

    Εκδικιση!!!!!!

    Αντιποινα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πως ο Κολοκοτρωνης σκοτωσε περισσοτερους ελληνες προσκυνημενους το '21 γιατι δεν ηθελαν την αυτονομια της Ελλαδας , ετσ πρεπει να γινει κ τωρα . Θανατος σε ολους τους αριστερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΡΑΛΟ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΟΥ
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ......<

    Την λαλακίαν πολλοί ηγάπησαν, τον λαλάκαν ουδείς!

    @ 26/7/12 12:39 μμ

    Διάβασε, νεαρέ Σπαρτιάτη, την Ιστορία της Αρχαίας Σπάρτης, για να δεις ποιους ρίχνανε (δήθεν) στον Καιάδα, για να μην γράφεις ανοησίες.

    ___________________________________________________________

    Αφόρητη ανοησία και φτήνια αποπνέουν τα περισσότερα από τα παραπάνω σχόλια. Μού θυμίζουν τον έργον του Μπέργκμαν "Κραυγές και Ψιθύροι", αλλά μόνον ως προς τι κραυγές. Ο ψίθυρος είναι η γλώσσα του συνετού, αυτού που μπορεί να δράσει ψύχραιμα και να προσφέρει κάτι. Οι κραυγές είναι η γλώσσα του ανεγκέφαλου. Άλλωστε, γνωστή είναι και η παροιμία "σκυλί που γαβγίζει, δεν δαγκώνει". Να φοβάσαι τα σκυλιά που δεν γαβγίζουν.

    Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και με το ποιον αυτών που καρατόμησαν την κοπελιά, στο όνομα της πολιτικής ορθότητος και να αναλογισθείτε αν αυτοί έπρεπε να βρίσκονται στο Λονδίνο την στιγμή αυτή. Έχουν το ηθικό ανάστημα, άραγε;

    Kούβελος, Καπράλος, ογκόλιθοι ηθικής, καμάρια της πατρίδας!
    Το σχόλιο της Παπαχρήστου τούς μάρανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Τατσόπουλος είχει την αναίδεια να χαρακτηρίσει την Παπαχρήστου χαζό κορίτσι, επειδή την παγίδευσαν και στη συνέχεια την χαρακτήρισαν ως ρατσίστρια για το αθώο ανέκδοτο που αναδημοσίευσε.
    Έχω να κάνω δυο παρατηρήσεις :
    1η Εξαιτίας αυτού του χαρακτηρισμού που έκανε ο περιβόητος Τατσόπουλος του ‘’1821’’ και όχι μόνο, εγώ τον Τατσόπουλο τον χαρακτηρίζω ως πολύ προσκυνημένο, που αν υπήρχε προσκυνόμετρο θα έδειχνε ότι είναι ο ίδιος ισοπεδομένος!
    Στον κύριο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που έδωσε το ΟΚ και την επιτροπή,που απαγόρευσε την συμμετοχή της Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς αγώνες, θα πρότεινα να υιοθετήσουν πλέον και την καθιέρωση δήλωσης, που όλοι οι έλληνες αθλητές να καταδικάζουν τον ρατσισμό , αν θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε επίσημους αγώνες. Δηλαδή, αν επιθυμούν να αθλούνται ακόμη και με τα ελληνικά χρώματα, να γίνουν δηλωσίες.
    Όλα δε τα άτομα που αποτελούν την ελληνική αντιπροσωπία στο Λονδίνο τα χαρακτηρίζω ως δουλοπρεπή, άτομα δίχως ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, γιατί δεν έκαναν μεταβολή, να επιστρέψουν στην Ελλάδα πάραυτα, μετά τις δηλώσεις της Γερμανίδας αθλήτριας για τους έλληνες αθλητές ότι ‘’ήρθαν οι ξυπόλυτοι Έλληνες στο Λονδίνο για να μας ζητήσουν δανεικά’’. Λυπάμαι δε που ο κ. πρωθυπουργός στην περίπτωση αυτή σιώπησε, ενώ ως Έλλην (αν είναι), θα έπρεπε να συμπεριφερθεί ανάλογα. Την δήθεν ευαισθησία του για τους λαθρομετανάστες την εξάντλησε στο πρόσωπο της ελληνίδας αθλήτριας για το τίποτα. Την ευαισθησία του για τους έλληνες και για την δική του αξιοπρέπεια (αν είναι έλληνας), εκεί που όφειλε να την δείξει στο Λονδίνο, δεν την είδαμε δυστυχώς. Θα έπρεπε να ανακαλέσει αμέσως την ελληνική αντιπροσωπία, όπως αμέσως και αδίκως ενήργησε για τον αποκεφαλισμό της αθλήτριάς μας και να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο. Έτσι συμπεριφέρονται οι πρωθυπουργοί με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, που σέβονται τον λαό τους και τον εαυτό τους.
    Μετά από όσα ανέφερα, λυπούμαι αφάνταστα, όχι γιατί είμαι έλληνας, γι’ αυτό είμαι υπερήφανος, αλλά γιατί έχουμε αφήσει να κάνουν κουμάντο στη χώρα μας άτομα, που διασύρουν την Ελλάδα και οι οποίοι πολύ αμφιβάλλω ότι έχουν Ελληνική Εθνική συνείδηση .
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.