Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβάσιας Λακωνίας. Εξιχνιάστηκαν πενήντα έξι (56) περιπτ...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβάσιας Λακωνίας.

Εξιχνιάστηκαν πενήντα έξι (56) περιπτώσεις κλοπών.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά (7) ατόμων, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε κλοπές καυσίμων από οχήματα, κλοπές σε οικίες και κλοπή οχήματος, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας.

Εξιχνιάστηκαν πενήντα έξι (56) περιπτώσεις κλοπών, ενώ στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά (7) ατόμων, τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 28, 33, 17 και 16 ετών, μίας 33χρονης ομοεθνής τους, καθώς και δύο (2) ακόμη συνεργών τους, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, με διάφορες συνθέσεις, κατά το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως και τον Νοέμβριο του 2011, αφαιρούσαν καύσιμα από οχήματα, εισέρχονταν σε οικίες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές, ενώ αφαίρεσαν και ένα μοτοποδήλατο.

Συνολικά από την δράση τους, αφαίρεσαν ποσότητα καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης και βενζίνη) άνω των 1300 λίτρων και το χρηματικό ποσό των -3.530- ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, για την ανακάλυψη της ταυτότητας και των άλλων μελών, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.