Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΡΩΤΟ... ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ... Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Την άμεση ενεργοποίηση του σύγχρονου νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά, αλλά κι έναν νέο Σωφρονιστικό Κώδικα προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύν...


Την άμεση ενεργοποίηση του σύγχρονου νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά, αλλά κι έναν νέο Σωφρονιστικό Κώδικα προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο υπουργός μπήκε σε κελιά και συνομίλησε με κρατούμενους σ’ ένα ασυνήθιστο επισκεπτήριο που «έβγαλε» ειδήσεις.
Στο συρτάρι του υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» υπάρχει έτοιμο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά το οποίο είχε συνταχθεί επί ημερών Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, αλλά δεν είχε ψηφιστεί από τη Βουλή.
Αυτό προέβλεπε, μεταξύ άλλων, την αποποινικοποίηση της χρήσης σε ιδιωτικό χώρο και την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των χρηστών, ενώ άλλαζε το τοπίο δίνοντας βαρύτητα στον τομέα παρακολούθησης προγραμμάτων απεξάρτησης.
Μάλιστα στο δημοσίευμα υπάρχει και διάλογος του υπουργού Δικαιοσύνης με κρατούμενο που παρακολουθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ εντός των φυλακών. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο κ. Ρουπακιώτης είπε στον κρατούμενο:
«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μας. Λύπη για εσάς που χάσατε την ελευθερία σας αλλά και χαρά που παλεύετε για τη ζωή και την κερδίζετε», κι αυτός του απάντησε: «Είμαι υπερήφανος που κάνω την προσπάθειά μου εδώ στην κοινότητα. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, γιατί μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια και να σας μιλώ ξεκάθαρα. Εύχομαι να κάνετε ό,τι καλύτερο περνά από το χέρι…»


-----------------------------


1 σχόλιο

  1. Δηλαδή τα (προ)βλήματα της Ελλάδος είναι αν θα καπνίζει το χασισάκι του το λούμπεν του Κολωνακίου "κεκλεισμένων" των θυρών και "πριβέ";; Και επειδή "συνομίλησε" ο υπουργός με κάποιον έγκλειστο που προσπαθεί να κάνει αποτοξίνωση, βγήκε το συμπέρασμα ότι πρέπει να αποποινικοποιηθούν τα ναρκωτικά;;;; Γιατί δεν "συνομιλούν" οι υπουργοί με γονείς που χάσαν τα παιδιά τους από αυτή την μάστιγα;;;; Ρε που τα πουλάνε αυτά;;; Είναι πολλά τα λεφτά για τα συρτάρια των κομμάτων. Αυτά πουλάνε τα ναρκωτικά στα παιδιά μας γι' αυτό ποτέ κάποιο απ' αυτά ανέφερε έστω και σαν αστείο ότι θα στείσει στον τοίχο έναν (μαθηματικά έναν όχι δύο) έμπορο ναρκωτικών απ' αυτούς που συλλαμβάνονται καθημερινώς μήπως και σωθεί κάποιο παιδί!!!! Αντιθέτως όποιος καραγκιόζης παίξει τον ρόλο του "υπουργού" δικαιοσύνης, προσπαθεί να γεμίσει τα περίπτερα της χώρας με "καλό" και φθηνό ναρκωτικό προς "τέρψιν" της τσέπης τους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.