Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ... ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΡΟΚΙΝΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΣΥΛΟ!

"Στα πράσα" έπιασαν οι αστυνομικοί δύο 18χρονους διαρρήκτες από το Μαρόκο ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός. Οι δύο νεαροί σ...

"Στα πράσα" έπιασαν οι αστυνομικοί δύο 18χρονους διαρρήκτες από το Μαρόκο ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Αλεπού και κατηγορούνται για διαρρήξεις σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, οι δύο 18χρονοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια περιπολίας και διαπιστώθηκε πως λίγη ώρα πριν, είχαν διαρρήξει ψητοπωλείο, από το οποίο άρπαξαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι Μαροκινοί μαζί με το συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, διέπραξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου διαρρήξεις σε ένα μανάβικο και μια επιχείρηση εμπορίας τροφίμων στην Αλεπού, ένα συνεργείο στην πόλη της Κέρκυρας, και μια επιχείρηση ελαστικών. Από τα καταστήματα αυτά αφαίρεσαν χρήματα, ένα φορητό υπολογιστή, και δύο κινητά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του συνεργού των δύο Μαροκινών, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο 18χρονοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.