Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ...!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ... ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩ...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ... ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΑΛΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ...


Έκτακτο!!! Αντικατοχική διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Τουρκικού στρατού και στην Αθήνα

Καλούν οι Έφεδροι Καταδρομείς το Σαββάτο 21-7 έξω από τα Γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής!

Διαδηλώνουν με αφορμή την συμπλήρωση 38 χρόνων από το Πραξικόπημα της Χούντας του Ιωαννίδη κατά του Μακάριου, που έδωσε την αφορμή για τη βάρβαρη Τουρκική Εισβολή-Κατοχή, γεγονός που «δε θέλουν να θυμούνται» ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις, που προπαγανδίζουν «τι καλά που ήταν στην Επταετία», διαχέοντας στην κοινωνία τη δηλητηριώδη εθνικιστική και μιλιταριστική ιδεολογία.

Με κεντρικό σύνθημα «ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ» οι έφεδροι καταδρομείς θα διαδηλώσουν το Σαββάτο, καταδικάζοντας τον επεκτατισμό των μισθοφόρων Πραξικοπηματιών Στρατιωτικών της άρχουσας τάξης και ταυτόχρονα, μισθοδοτούμενων οργάνων της CIA! Ενάντια στην πολιτική των «Μητέρων Πατρίδων Ελλάδας-Τουρκίας, που δίχασε και μοίρασε τον λαό, προκαλώντας τη Διχοτόμηση, την Κατοχή και τη Προσφυγιά. Για τα αφανέρωτα εγκλήματα του Ελληνικού και Τουρκικού στρατού, των ακροδεξιών της ΕΟΚΑ Β' του Γρίβα και των Τουρκοκύπριων του Ντενκτάς, τόσο εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας, των αγωνιστών του εργατικού και αριστερού κινήματος, όσο και για τα Εγκλήματα Πολέμου που διέπραξαν, κυρίως εναντίον αμάχων των δύο κοινοτήτων.

Διαδηλώνουν ενάντια στην Στρατοκρατία, στη διεκδίκηση επεμβατικού ρόλου από το στρατιωτικό κατεστημένο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό-τον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό, είτε με τα τανκς των Συνταγματαρχών, είτε με την εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων για την συμμετοχή τους σε αποστολές καταστολής πλήθους στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, όπως προβλέπουν τα σύγχρονα εθνικά και Νατοϊκά δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας του αστικού καθεστώτος εξουσίας.

Διαδηλώνουν εναντίον της Χρυσής Αυγής γιατί εκεί είναι η φωλιά του νεοναζιστικού φιδιού. Τους υπερασπιστές των Χουντικών και θιασώτες του φασισμού. Ενάντια στους σύγχρονους μισθοδοτούμενους πράκτορες της ΕΥΠ, τους συνεργάτες των ΜΑΤ και της Ασφάλειας για την καταστολή κάθε μεγάλου εργατικού και νεολαιίστικου αγώνα. Των δολοφονικών ορδών που στρέφονται κατά μεταναστών και ΡΟΜΑ. Τους υπερασπιστές των επιχειρηματιών. Τους Νεοναζιστές που επεξεργάζονται σχέδια για Εθνικιστικά-Φασιστικά Πραξικοπήματα. Που εκμεταλλευόμενοι την καπιταλιστική κρίση παρουσιάζονται ως πολιτική εφεδρεία ενός αστικού πολιτικού συστήματος που ενίοτε ερωτοτροπεί με την επιλογή καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, για να ικανοποιήσει, σε συνεργασία με Ε.Ε.-ΔΝΤ, τους τραπεζίτες, εφοπλιστές και τοκογλύφους, εγκαθιδρύοντας τον εργασιακό και κοινωνικό Μεσαίωνα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στην πραγματικότητα, οι Έφεδροι Καταδρομείς και οι Λέσχες Εφέδρων είναι καμουφλαρισμένη Χρυσή Αυγή. 'Έγιναν ευρέως γνωστοί από την προβοκατόρικη δράση τους την 25η Μαρτίου ενάντια στις λαϊκές αντιδράσεις διαμαρτυρίας στις παρελάσεις. Αποτελούν συστατικό κομμάτι της κρατικά ελεγχόμενης και καθοδηγούμενης τρομοκράτησης του κόσμου της εργασίας και των κινημάτων. Διεκδικούν ρόλο αιχμής του δόρατος της πολεμικής και κατασταλτικής προετοιμασίας του αστικού κόσμου ενάντια σε εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό. Θέλοντας επομένως να υποδαυλίσουν την μισαλλοδοξία, προβάλλουν την επιλεκτική εθνικιστική μνήμη και πραγματοποιούν Αντικατοχική διαδήλωση στο Πεντάγωνο, το Σαββάτο 21/7. Το Αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν πάντα η έδρα κάθε Πραξικοπηματία και φασίστα!!!

Εμείς απαιτούμε να διαλυθούν τώρα τα Τάγματα Εθνοφυλακής, οι Λέσχες Εφέδρων και οι Ενώσεις Εφέδρων Καταδρομέων που εκπαιδεύονται και προετοιμάζονται, με ευθύνη του ΥΠΕΘΑ, για να στραφούν ενάντια στο λαό μας. Ήδη τα δείγματα γραφής που έχουν δώσει, σε συνεργασία με ακροδεξιούς πυρήνες στις Ειδικές Δυνάμεις και την Σχολή Ευελπίδων ανησύχησαν την κοινωνία, που είδε να απολαμβάνουν την κάλυψη ανώτερων αξιωματικών (πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος), αρχηγών κομμάτων (Καμμένος από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ), απόστρατων, της Δικαιοσύνης και μερίδας του καθεστωτικού τύπου. Απαιτείται τώρα η ανάταση των εργατικών αγώνων που με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα τους θα στείλουν στον κάλαθο της ιστορίας τα Μνημόνια, τα αστικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ, τις κυβερνήσεις τους και τις φασιστικές συμμορίες. Απάντηση στην Δικτατορία των Αγορών-Τραπεζιτών-Μνημονίων, ο συνολικός αντικαπιταλιστικός αγώνας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 Diktiospartakos.blogspot.com



------------------------------------------------

1 σχόλιο

  1. αψογη αγκιτατσια απο τους νεο-εαμοβουλγαρους του σπαρτακου, του σορος.
    η χα εχει αντιστοιχους τετοιους να κανει αντιστοιχες αγκιτατσιες? δυστυχως οχι....
    ειναι λυπηρο οτι ο χωρος μας ειναι ετη φωτος πισω σαυτα τα πραγματα.
    απο το 74 μεχρι σημερα χασαμε πολυτιμο χρονο ασχολουμενοι με τον μπολσεβικικο μετασχηματισμο της κοινωνιας, με προοδευτικοτητες και τα δικαιωματα των τρανσπουστεξουαλ....
    τωρα αρχιζει δειλα δειλα η χα να μαθαινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.