Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...

Κάποιοι υλοποιούν στις μέρες μας έναν εφιάλτη που έχουν ετοιμάσει προ πολλών ετών για την ανθρωπότητα και τα «ελεύθερα» έθνη. Όμως οι «σπ...

Κάποιοι υλοποιούν στις μέρες μας έναν εφιάλτη που έχουν ετοιμάσει προ πολλών ετών για την ανθρωπότητα και τα «ελεύθερα» έθνη. Όμως οι «σπουδαίοι» αυτοί τύποι δεν έχουν μήτε θάρρος μήτε πίστη σε κάποιο έθνος και τον άνθρωπο. Κι έτσι οι δειλοί διεθνείς εξουσιομανείς σπείρανε τις κρίσεις οικονομιών και αξιών προκειμένου να περάσουν στη ζωή του μισολιπόθυμου πολίτη τον εφιάλτη που λέγεται παγκόσμιος ηλεκτρονικός έλεγχος ή άλλως πως «μεγάλος αδερφός».

Οι παρακολουθητές της ζωής μας έχουν όνομα και σχέδιο. Είναι ο γνωστός μας σιωνιστικός νεοταξισμός και το σχέδιό του είναι η διαβόητη παγκόσμια διακυβέρνηση. Σκοπός των τύπων αυτών που υπάρχουν στις αγορές και τους διεθνείς οργανισμούς συνεργασίας και επίλυσης τάχα των παγκόσμιων προβλημάτων που οι ίδιοι φυτεύουν είναι η ανάδειξη του παγκόσμιου υπερκράτους στη θέση των εθνικών κρατών. Και τι χρειάζεται άραγε ένα κράτος για να σταθεί όρθιο; Μα φυσικά μαζί με την ενέργεια έναν μηχανισμό ασφάλειας των ελεγχόμενων πολιτών.

Το βρώμικο παιχνίδι με την ενέργεια στην Ελλάδα το ζούμε ήδη όταν η μια πλουτοπαραγωγική πηγή μετά την άλλη μπαίνουν στο μάτι του παγκόσμιου άρπαγα αντί να αναπτυχθεί η πατρίδα μας σε υπερδύναμη. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες με την ανύπαρκτη εθνική συνείδηση και την υπερεπάρκεια δοσιλογισμού δεν σταματούν εδώ. Η συνθηκολόγηση επεκτείνεται στον πειθαναγκασμό του λαού μας με τον έλεγχο από κοινού στομαχιού και νου. Η ύπαρξη του Έλληνα Πολεμιστή που σκέφτεται ελεύθερα και πράττει απρόσκοπτα με γνώμονα το πατριωτικό καθήκον και το εθνικό συμφέρον ενοχλεί σφόδρα την παγκοσμιοποίηση.

Και έτσι πριμοδοτείται η δράση του νεοταξίτη ρουφιάνου που έχει αποκτήσει θεσμικό ρόλο και διεθνείς εκπροσώπους. Υποτιμούν σκοπίμως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και έχουν χάσει μες στην αλαζονεία τους κάθε μέτρο σύγκρισης. Οι νικητές των παγκόσμιων πολέμων στο όνομα της ελευθερίας στήνουν το διεθνή χωροφύλακα ρισκάροντας κάτι που στην πραγματικότητα επιθυμούν. Έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο που θα ισοπεδώσει σύνορα, ιστορία και ψυχές.

Αλλά επειδή θέλουν να επικρατήσουν εκ των προτέρων, εγκαθιστούν τα γνωστά ηλεκτρονικά «μάτια». Τις ηλεκτρονικές κάμερες, τις ηλεκτρονικές κάρτες, την είσοδο των δορυφόρων στην καθημερινότητα. Και από κοντά ακολουθεί ο έλεγχος στην τροφική αλυσίδα.

Ο πόλεμος είναι το κατάλληλο μέσο για την δικαιολόγηση του ηλεκτρονικού ρουφιάνου. Και η οικονομική ανέχεια είναι το κατάλληλο μέσο για να πιέσουν τους λαούς με τον κίνδυνο της λιμοκτονίας. Άθλια καθεστηκυία τάξη για μια σατανική ανάπλαση του κόσμου. Μια παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία που δεν έχει κανένα πρόβλημα συνείδησης να προχωρεί ενσυνειδήτως στην μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού δεν έχει κανένα κώλυμα ηθικής τάξεως να σαρώσει τα έως χθες πολυθρύλητα και προστατευόμενα προσωπικά δεδομένα.

Ήδη οι κεκαλυμμένες φορολογικές ατασθαλίες και η «ξαφνική» ανάγκη συμμαζέματος των μνημονίων φέρνει στον προθάλαμο την περίφημη φοροκάρτα, μια κάρτα κατάφορτη από τον οικονομικό «φάκελο» του «ελεύθερου» ελληνικού λαού.  Οι συμβατικές ταυτότητες οδεύουν προς βαθμιαία αντικατάσταση από μια νέου τύπου «ταυτότητα» που θα χρησιμεύει και σαν ταξιδιωτικό έγγραφο. Ένα πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ταυτότητα αφού θα έχει μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό, άνευ πίστεως και πατρίδος. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο «κεντρικός υπολογιστής» του συστήματος. Η γενικευμένη ψηφιοποίηση των συναλλαγών πολίτη και «κράτους» τιτλοφορείται ως δίκαιη και γρήγορη εξυπηρέτηση που όμως δεν θα παρέχεται δίχως την δουλική υπηρέτηση και τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας.

Τα προβλήματα βέβαια δεν βρέθηκαν τυχαία στη θέση τους. Τοποθετήθηκαν πρώτα αυτά για να ακολουθήσουν οι προσχεδιασμένες λύσεις. Έπρεπε για την σκύλευση του Ελληνικού Έθνους να «αποτύχει» το ελληνόφωνο «κράτος», το γνωστό μας ψευτορωμέϊκο. Έτσι συνέβη στον ευλογημένο τόπο μας, έτσι συμβαίνει παντού μες στην κοινωνία των «ελεύθερων» εθνών. Οι «απελευθερωτικοί» πόλεμοι φέρανε τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα και στη συνέχεια κατέφτασαν οι κάμερες και οι δορυφόροι. Η τρομοκρατία είναι ο πρόθυμος βοηθός και το πρόσχημα στο χτίσιμο των έσχατων λεπτομερειών της μεγαλύτερης φυλακής του κόσμου, του ίδιου του κράτους «μας».

Το 2013 μαθαίνουμε πως στις ΗΠΑ, την νέα «Ρώμη» της αντίχριστης πτώσεως των λαών, θα υποχρεωθούν οι πολίτες να λάβουν το περίφημο τσιπάκι στο σώμα τους. Η ασφάλεια του πολίτη είναι πάλι το πρόσχημα. Ο έλεγχος της βουλήσεως και της φυσικής παρουσίας, η μετατροπή του ανθρώπου σε ασυνείδητο ον γίνεται τάχα για το καλό του. Όλως «τυχαίως» οι «ευεργετικοί» μέθοδοι κάποια στιγμή φτάνουν και στην αυλή μας. Ήδη «ψήνεται» ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων με ειδικό σύστημα δορυφορικού εντοπισμού έως το 2015.

Οι μεγάλοι πειρασμοί φτάνουν στον καθημερινό επισιτισμό. Ο κώδικες σαν τον γνωστό αλιμεντάριους με την αποστέρηση των τροφών από τις βιταμίνες, ο περιορισμός στην οικιακή και τη βιολογική καλλιέργεια, ο «κρατικός» έλεγχος στο βρόχινο νερό όταν οι υδάτινοι πόροι ξεπουλιούνται στους ξένους, είναι «φρούτα» που δηλητηριάζουν τη ζωή μας στα πλαίσια του ίδιου βρώμικου πόλεμου.

Είναι καιρός να αποκτήσουμε αληθινά ελεύθερο και αυθεντικά εθνικό κράτος. Να αποκτήσουμε την επάρκεια αγαθών και τον απόλυτο έλεγχο της εθνικής μας κοινότητας σε ένα κράτος φυλετικό και λαϊκό. Είναι η ώρα της Ισχυρής Ελλάδος του Εθνικοκοινωνισμού. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια

  1. Ρε πούστηδες ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικάντηδες , τσακιστείτε ρε τομάρια και φύγετε από την ΕΛΛΑΔΑ τώρα αμέσως ! Δεν θέλουμε παγκόσμια διακυβέρνηση ρε ρεμάλια , την ΕΛΛΑΔΑ μας θέλουμε ΙΣΧΥΡΗ , ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ! Αποτύχατε "κύριοι" της διαφθοράς , της κλεψιάς , της απατεωνιάς ! Σας πήραμε χαμπάρι ! Στα τσακίδια ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ , γιατί εάν μείνετε έστω και λίγο σ΄ αυτόν τον ιερό τόπο , θα το μετανοιώσετε οικτρά , παλιο-γαμημένα αρχίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ βρωμόστομος ο φίλος. Εγώ δεν γράφω για τους πολιτικούς για να μην φάω κάθειρξη. Φαντάζεσαι τι θα έγραφα φίλε. Εγκρίνω και επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.