Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ ΕΠΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 19 ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΚΡΙΒ...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 19 ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ZOUGLA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ "ΠΡΟΧΩ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

Συνεχίστηκαν σήμερα για τρίτη μέρα οι απολογίες των αντιεξουσιαστών που συνελήφθησαν στις αρχές της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι για μεταξύ τους αιματηρές επιθέσεις.

Ενώπιον της ε' ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης απολογήθηκαν από το πρωί επτά κατηγορούμενοι, οι οποίοι, μετά το πέρας της διαδικασίας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στους έξι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, ενώ, επιπλέον, σε τέσσερις εξ αυτών επιβλήθηκε ο όρος της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 4.000 ευρώ. Ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Οι επτά κατηγορούμενοι, από τους οποίους οι τρεις φέρονται να είχαν «αρχηγικό χαρακτήρα» στη δράση των δύο αντιμαχόμενων εγκληματικών οργανώσεων, αρνήθηκαν τις σε βάρος τους αποδοθείσες κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ουδεμία σχέση έχουν με τις επιθέσεις.

Από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες ομοϊδεάτες τους έξω από τα δικαστικό μέγαρο σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους κατηγορουμένους, ενώ η παρουσία της Αστυνομίας ήταν ισχυρή χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο παρατράγουδο.

Μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί οι 19 από τους συνολικά 25 συλληφθέντες και όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι στην πλειονότητά με επιβολή περιοριστικών όρων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.